Hopp til hovedinnhold

Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkeln til success

Vi bryr oss om elevene

En idrettsskole der elevene erfarer gleden ved trening og aktivitet, og blir motivert til videre satsing på idrett.

Fag i fokus

Gir deg mulighet til å lære i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor, og som samtidig legger til rette for at du skal nå dine akademiske mål.

Våre trenere og lærere

Siden 1907 har skolens visjon vært trivsel, resultater og miljø. Dette etterstreber vi hver eneste dag, i absolutt alt vi gjør.

En golfspiller i blå skjorte, identifisert som PGA Tour-stjernen Viktor Hovland, ser intenst på banen til skuddet sitt på en solskinnsdag.

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på?