wangbasis

BASIS ROMERIKE

Velkommen til WANG Basis

TRENINGER / TRENINGSSTEDER
Basisgruppen trener tre ganger i uken fra kl. 08.00 til 10.00. Elevene begynner da skoleundervisningen til fjerde time . De fleste treningene blir gjennomført i fantastiske treningsfasiliteter rundt SNØ hallen på Lørenskog. Fasilitetene som blir mest brukt for basisgruppen er Altitude trampolinepark og Sportitude treningssenter.

I tillegg har elevene en fjerde treningsdag på tirsdager fra kl. 08.00 – 09.00. Innholdet i disse timene er primært rettet mot obligatorisk undervisning i henhold til læreplanen for kroppsøving.

Gjennom den daglige treningen skal utøverne tilegne seg fysiske og tekniske ferdigheter, som skal legge grunnlag for en videre utvikling i spesialidretten. Undervisning og instruksjon skal utvikle utøvernes kunnskaper og holdninger til toppidrett. Basistreningen på WANG Toppidrett kan tilby topptrenere innen styrke, spenst, hurtighet, utholdenhet, koordinasjon, balanse og akrobatikk.

Vårt overordnede mål er å øke elevenes fysiske kapasitet. Klubbene tar ansvar for den spesifikke treningen utenom skoletiden. WANG Toppidrett ønsker å tilpasse seg hver enkelt utøver. Vi ønsker derfor å samarbeide tett med de respektive klubbene, forbundene og trenerne. Kampsport, klatring, amerikansk fotball, dans, skateboard, motorsport, bordtennis, tennis og ridning er idretter kan bli representert.

Med forskjellige styrker og kvaliteter lærer elevene av hverandre. I tillegg har våre trenere høy kompetanse og bred erfaring fra idretter som er relevante for basistreningen.

HOVEDGRUPPEN
Utøvere fra enkeltidrettene trener i hovedsak under ledelse av sportssjef for basisgruppen. En typisk økt består av en felles oppvarming. Deretter gjennomfører elevene en spesifikk hoveddel individuelt, men under oppsyn/veiledning av trenerne. Til slutt kommer en felles avslutning, som oftest en styrkesirkel eller lignende. Litt av målet er å selvstendiggjøre utøverne slik at de selv kan ta de rette valgene.

BLI MED PÅ VÅRT BASIS TEAM

Vi ser alltid etter de beste utøverene