wangbasis

BASIS ROMERIKE

Velkommen til WANG Basis

WANG Toppidrett Romerike har et tilbud for deg som ønsker å kombinere studiespesialisering på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett.  

På WANG Toppidrett Romerike fokuserer vi på en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer. 

Klubben din tar ansvar for den spesifikke treningen utenom skoletiden, og vi samarbeider tett med både klubbtrener, klubb og forbund.  

Basisgruppen består av utøvere fra ulike idretter; kampsport, klatring, svømming, turn, dans, motorsport, bordtennis og friidrett er eksempler på idretter som kan være samlet i basisgruppen. 

Treningsarbeidet fokuserer på fysiske og tekniske ferdigheter som grunnlag for videre utvikling i spesialidretten. Basistreningen på WANG Toppidrett kan tilby topptrenere innen styrke, spenst, hurtighet, utholdenhet, koordinasjon, balanse og akrobatikk. 

De fleste treningene blir gjennomført i fantastiske treningsfasiliteter rundt SNØ-hallen på Lørenskog, Sportytude treningssenter og Kjenn turnhall.

 

Husk søknadsfrist WANG TOPPIDRETT BASIS 1. mars.  

BLI MED PÅ VÅRT BASIS-TEAM

Vi ser alltid etter de beste utøverene

VÅRE TRENERE

ROMERIKE Stensrud_Bente

Bente Stensrud

SPORTSSJEF BASIS

Tlf: 924 40 961
E-post: bente.stensrud@wang.no

Atle

Atle Mortvedt

TRENER

Tlf: 936 42 866
E-post: atle.mortvedt@gmail.com

ROMERIKE Egri_Antonio

Antonio Egri

TRENER

Tlf: 407 46 192
E-post: antonio@osloturn.no