wang_fotball

FOTBALL ROMERIKE

Velkommen til WANG Fotball

WANG Toppidrett gir unge ambisiøse fotballspillere en mulighet til å kombinere videregående utdanning med fotballskolering i LSK - hallen i Lillestrøm, som sikrer topp treningskvalitet hele året. WANG Toppidrett startet fotballgymnas allerede i 1984, og er således Norges eldste fotballgymnas

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter og basis som det viktigste. I tillegg jobber vi en del med det fysiske.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

 

Samarbeidspartnere
WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En fotballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber på Romerike. Øktene på WANG Toppidrett fotball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett fotball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med Akershus Fotballkrets og landslagstrenerne med tanke på spilleroppfølging på disse nivåene.

 

Treninger/treningssted

Romerike-gruppa trener i LSK-hallen mandag, onsdag og fredag 08 00 – 09 30. Elevene begynner disse tre dagene på skolen til fjerde time (1045). Tirsdag morgen har elevene teori eller en fysisk økt fra 0800-0915 før de begynner på skolen til 3. time (0950) og torsdag har de vanlig skole fra 0800-1530.

 • WANG Toppidrett tilbyr stor fleksibilitet og godt læringsmiljø
 • Vi har et godt samarbeid om utøveren med utvalgte klubber, krets og forbund. Dette for å kunne tilrettelegge hverdagen og derigjennom optimalisere fotballutviklingen for den enkelte. Treningsplanlegging, ukessyklus og intensitetsstyring er sentrale faktorer i dette samarbeidet.
 • Vi bidrar med kompetanseutveksling. Klubbene bruker oss etter behov når det gjelder å maksimere treningsutviklingen for utøveren.
 • Vi prioriterer teknisk/taktisk ferdighetsutvikling
 • Vi ønsker å skolere eleven i toppidrettens grunnverdier og krav.
 • Vi tilrettelegger for kunnskapsdeling med samarbeidende toppidrettsmiljøer og gjennomføring ved andre behov og/eller prioriteringer i treningsarbeidet (eks. utholdenhets-, hurtighets- , mental trening etc)

 

Trenerteam Fotball WANG Romerike

 • Petter Myhre, sportssjef Romerike, utdannet med UEFA Prolisens og har tidligere vært hovedtrener i Vålerenga og Strømmen. Han jobber i dag som fotballekspert i TV2 ved siden av jobben ved WANG Toppidrett og er også tidligere elev. Petter har jobbet som trener hos oss siden 1995.
 • Toni Ordinas, trener Romerike
 • Geir Frigård, trener Romerike
 • Kamil Olsztynski, keepertrener Romerike
 • Peder Lindsetmo, fysisk trener Romerike

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerne

VÅRE TRENERE

PetterMhyre

Petter Myhre

SPORTSSJEF

Tlf: 22 12 97 03
E-post: pm@wang.no