wang_fotball

FOTBALL ROMERIKE

Velkommen til WANG Fotball

WANG Toppidrett Romerike har et tilbud for deg som ønsker å kombinere studiespesialisering på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett.  

På WANG Toppidrett Romerike fokuserer vi på en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer. 

Klubben din tar ansvar for den spesifikke treningen utenom skoletiden, og vi samarbeider tett med både klubbtrener, klubb, krets og landslagstrenere. 

 

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter og basis som det viktigste. I tillegg jobber vi en del med det fysiske. 

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller. 

 

TRENINGSSTED OG TRENINGSTIDER

Romerike-gruppa trener i LSK-hallen mandag, onsdag og fredag 08.00 – 09.30. Elevene begynner disse tre dagene på skolen til fjerde time (10.45) og vi har felles busstransport fra hallen til skolen. Tirsdag morgen har elevene teori eller en fysisk økt fra 08.00-09.15 før de begynner på skolen til 3. time (09.50) og torsdag har de vanlig skole fra 08.00-15.30.

  • WANG Toppidrett tilbyr stor fleksibilitet og godt læringsmiljø
  • Vi har et godt samarbeid om utøveren med utvalgte klubber, krets og forbund. Dette for å kunne tilrettelegge hverdagen og derigjennom optimalisere fotballutviklingen for den enkelte. Treningsplanlegging og intensitetsstyring er sentrale faktorer i dette samarbeidet.
  • Vi bidrar med kompetanseutveksling. Klubbene bruker oss etter behov når det gjelder å maksimere treningsutviklingen for utøveren.
  • Vi prioriterer teknisk/taktisk ferdighetsutvikling
  • Vi ønsker å skolere eleven i toppidrettens grunnverdier og krav.
  • Vi tilrettelegger for kunnskapsdeling med samarbeidende toppidrettsmiljøer og gjennomføring ved andre behov og/eller prioriteringer i treningsarbeidet (eks. utholdenhets-, hurtighets- , mental trening o.l)

 

Husk søknadsfrist WANG TOPPIDRETT FOTBALL 1. mars.  

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL-TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerne

VÅRE TRENERE

Espen Olsen

Espen Olsen

SPORTSSJEF FOTBALL

Tlf: 922 95 631
E-post: espen.olsen@wang.no

IMG_3179

Ingrid Moe Wold

TRENER

Tlf: 482 21 296
E-post: ingrid.wold@wang.no

Toni Ordinas

Toni Ordinas

TRENER

Tlf: 474 54 536
E-post: toni@lsk.no

kmeG_ZTj

Petter Seljeskog

FYSISK TRENER

Tlf: 959 27 184
E-post: petter.seljeskog@wang.no

Kamil

Kamil Olsztynski

TRENER

Tlf: 948 50 180
E-post: kamil.olsztynski@wang.no

Rune H

Rune Haavelmoen

TRENER

Tlf: 975 89 861
E-post: rune@lsk.no

Knut Slatleim

Knut Slatleim

TRENER

Tlf: 993 65 245
E-post: knut@lsk-kvinner.no