wanghandball

HÅNDBALL FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Håndball

Treningen og undervisningen i håndball har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere håndballkarriere. På WANG Toppidrett gis håndballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med håndballskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

 

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En håndballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett håndball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for.

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med klubbtrenerne for å ivareta spilleroppfølging.

TRENINGSFASILITETER

Treningene til WANG Toppidrett håndball gjennomføres i Kongstenshallen, Nedre Glomma turn og i skolens øvrige treningsfasiliteter.

 

TRENINGSSAMLING

Hvert skoleår drar håndballelevene på en ukes treningsleir til Spania. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

 

TIDLIGERE ELEVER

Simen Holm (2005-2008 (88-landslaget, Drammen HK,Nøtterøy)

Ann Charlott Hansen  (2002-2005)(dansk eliteserie)

Patrick Aasheim (2006-2009) (Falk)

Christer Aasheim (2006-2009) (Falk)

Mina Authen (2009-2011) (Halden)

Ann Helen Adolfsen (2012- 2015) (Halden)

LITT OM VÅRE TRENERE

Andrè Jauert, sportsjef

Har vært trener for HK Herulf og FBK i Postenligaen og 1. div. siden 1996. Er nå trenerkoordinator for yngres avdeling i HK Herulf, samt hjelpetrener for Herulf sitt herrelag. Utdannet fra NIH og jobber som kroppsøvingslærer på Malakoff vgs.

Sigvald Andreassen, trener

Er trener for Halden Topphåndball for herrer. Tidligere trener for Nordstrand elite i Postenligaen, og spillerutvikler/trener for Halden Topphåndball. Jobber også som faglærer på skolen.

Lars Olsen, trener

Sportssjef Østsiden håndball og tidligere hjelpetrener for Follo HK og trener for FBK i Postenligaen..

Elias Mar Haldorsson, trener

Hovedtrener for Fredrikstad Ballklubb sitt        damelag i Eliteserien.

BLI MED PÅ VÅRT HÅNDBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste håndballspillerene

VÅRE TRENERE

andre-jauert

Andrè Jauert

SPORTSSJEF

Tlf: 920 27 318
E-post: andre.jauert@wang.no

sigvald-andreassen

Sigvald Andreassen

TRENER

Tlf: 992 98 636
E-post: sigvald.andreassen@wang.no

lars-olsen

Lars Olsen

TRENER

Tlf: 905 00 236
Epost: lars.olsen@wang.no

Elias Mar Haldorsson

Elias Mar Halldorsson

TRENER

Tlf: 95 81 68 93
Epost: trener.elite@fredrikstadbk.no