wanggolf

GOLF ROMERIKE

Velkommen til WANG Golf

WANG Toppidrett Romerike har et tilbud for deg som ønsker å kombinere studiespesialisering på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett.  

På WANG Toppidrett Romerike fokuserer vi på en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer. 

Klubben din tar ansvar for den spesifikke treningen utenom skoletiden, og vi samarbeider tett med både klubbtrener, klubb og forbund.  

 

Treningen og undervisningen i golf har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper og holdninger til faget toppidrett. I hovedsak basistrening, golfspesifikke ferdigheter og treningsplanlegging. På WANG Toppidrett får golfere mulighet til å ta med seg en kompetansegivende utdanning i kombinasjon med gode rammer for å drive trening og konkurranse på nasjonalt og internasjonalt nivå. På treningene har vi fokus på å legge til rette for at hver utøver skal utvikle sine individuelle ferdigheter. 

 

 TRENINGSFASILITETER 

  • Losby GK er vår hovedarena for golftrening hele skoleåret. I sesong vil treningen i hovedsak foregå på banen med individuelle arbeidsoppgaver og fellesøkter. På vinteren benytter vi simulatorsenteret, og dette gjør at vi kan trene golf hele året.
  • Sportytude treningssenter er vår hovedarena for fysisk trening. Her har vi trening hver fredag gjennom hele skoleåret. Treningssenteret ligger like ved siden av skolen.
  • Fornebu Indoor Golf Center er vår hovedarena for heldagssamlinger på vinteren. Det gir mulighet for meget god feedback ved trening på alle deler av spillet. På disse samlingene gjennomfører vi også midtveissamtaler med alle utøverne i hvert semester. 
  • Golf har en 14 dagers fellessamling hvert år med utøvere fra alle 6 skolene og en samling med kun utøvere fra Romerike. Vi har til sammen over 4 uker i året med samlingsdøgn og samlingsdager. 

 

Husk søknadsfrist WANG TOPPIDRETT GOLF 1. mars.  

BLI MED PÅ VÅRT GOLF-TEAM

Vi ser alltid etter de beste golfspillerne

VÅRE TRENERE

Niklas_Diethelm

Niklas Diethelm

SPORTSSJEF GOLF

Tlf: 984 32 409
E-post: niklas.diethelm@wang.no