wangishockey

ISHOCKEY HAMAR

Velkommen til WANG Ishockey

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til idretten, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gir vi ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. På treningene legger vi vekt på å utvikle hele utøveren, samtidig som vi har vårt største fokus på å utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver

 

SAMARBEIDSPARTNERE

Ishockey ved WANG Toppidrett Hamar samarbeider tett med Storhamar IL, ishockey og Norges Ishockeyforbund.

 

TRENINGSFASILITETER

Ishockey har flotte treningsfasiliteter i CC-Amfi og Storhamar Ishall. I tillegg finnes det styrkerom og et eget basisrom i ishallene. Avstanden fra treningsarenaen til WANGs nye flotte skolebygg er kun femti meter.

 

TRENINGSAMLING

Alle trinnene reiser på treningsleir hvert skoleår.

LITT OM VÅRE TRENERE

Mads Hansen, sportssjef

Mads Hansen har hatt en innholdsrik spillerkarriere. Han har representert klubbene Manglerud/Star, Storhamar, Vålerenga, Hammarby, IK Oskarshamn og Brynäs i tillegg til Norges A-landslag. Mads jobber ved siden av WANG Toppidrett som sportsjef i Storhamar IL Elite og har der hovedansvaret for klubbens U18, U21 og A-lag.

Petter Olsson, trener

Petter Olsson er en godt utdannet ishockeytrener fra det svenske systemet. Petter har i store deler av sin trenerkarriere jobbet i Brynäs IF der han har vært hovedansvarlig for klubbens U16 lag, samt vært distriktslagstrener i Gästrikelands TV-puck lag. Til daglig jobber Petter som hovedtrener i Storhamar U18.

Daniel Jørgensen, trener

Daniel Jørgensen er en ung trener med erfaringer fra både klubb og landslag. Som spiller har Daniel representert Storhamar og Lillehammer. Daniel er i dag målvaktstrener i Wang Toppidrett, Storhamar Elite, Storhamar yngres avdeling og i U20 landslaget for gutter.

Eric Johansson, trener

Eric er halvt canadisk, halvt svensk og jobber også som hovedtrener for Storhamar U21. Eric startet sin trenerkarrieren i Mora IK etter en lang spillerkarriere i flere store europeiske ligaer. Eric ble draftet av og har spilt i både New Jersey Devils og Minnesota Wild sin organisasjon. Med svensk mesterskap som sin største meritt er han en erfaren ishockeypersonlighet.

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

madshansen

Mads Hansen

SPORTSSJEF

Tlf: 920 22 927
E-post: mads.hansen@wang.no

Petter Olsson

Petter Olsson

TRENER
Daniel Jørgensen

Daniel Jørgensen

TRENER
Eric Johansson

Eric Johansson

TRENER