wangishockey

ISHOCKEY HAMAR

Velkommen til WANG Ishockey

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til idretten, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gir vi ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. På treningene legger vi vekt på å utvikle hele utøveren, samtidig som vi har vårt største fokus på å utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver

 

SAMARBEIDSPARTNERE

Ishockey ved WANG Toppidrett Hamar samarbeider tett med Storhamar IL, ishockey og Norges Ishockeyforbund.

 

TRENINGSFASILITETER

Ishockey har flotte treningsfasiliteter i CC-Amfi og Storhamar Ishall. I tillegg finnes det styrkerom og et eget basisrom i ishallene. Avstanden fra treningsarenaen til WANGs nye flotte skolebygg er kun femti meter.

 

TRENINGSAMLING

Alle trinnene reiser på treningsleir hvert skoleår.

LITT OM VÅRE TRENERE

Mads Hansen, sportsjef

Mads Hansen har nylig avsluttet en innholdsrik spillerkarriere. Han har representert klubbene Manglerud/Star, Storhamar, Vålerenga, Hammarby, IK Oskarshamn og Brynäs i tillegg til Norges A-landslag. Mads jobber ved siden av Wang Toppidrett som sportssjef i Storhamar IL Yngres avdeling, og han er en del av trenerteamet på Norges U18-landslag.

Torbjørn Orskaug, trener

Torbjørn Orskaug har lang erfaring med spillerutvikling. Fra 1994 har han jobbet som trener og spillerutvikling på klubb og forbundsnivå. Han har også jobbet som coach i Olympiatoppen. Ved WANG Toppidrett Hamar vil han ha spesielt ansvar for målvaktene, i tillegg til at han skal lede deler av treninger på og utenfor is.

Petter Olsson, trener

Petter Olsson er en godt utdannet ishockeytrener fra det svenske systemet.
Petter har i store deler av sin trenerkarriere jobbet i Brynäs IF der han har vært hovedansvarlig for klubbens U16 lag, samt vært distriktslagstrener i Gästrikelands TV-puck lag. Til daglig jobber Petter som utviklingsansvarlig i Storhamar ya og er sportslig leder i barneakademiet.

Nils Philip Johansson, trener

Nils Filip Johansson er det nyeste tilskuddet på Wang Toppidrett Hamar.
Nils Filip skal kommende sesong kombinere jobben som trener i Storhamar U21 med trener jobb på Wang.

Nils Filip har bred idrettserfaring og har tidligere jobbet i klubber som Leksands IF og Växjö Lakers. I sesongen 17/18 jobbet Nils Filip som utdannings- og rekruteringsansvarlig på det nystartede hockeygymnaset i Lycksele. Der var han også hovedansvarlig for klubbens U18 lag. I tillegg jobbet han som distriktslagstrener for Västerbottens TV-puck lag.

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

madshansen

Mads hansen

SPORTSSJEF

Tlf: 920 22 927
E-post: mads.hansen@wang.no

torbjornorskhaug

Torbjørn Orskaug

TRENER

Tlf: 900 80 143
E-post: torbjorn.orskaug@wang.no

Petter Olsson

Petter Olsson

TRENER
Nils Philip Johansson

Nils Philip Johansson

TRENER