wangishockey

ISHOCKEY HAMAR

Velkommen til WANG Ishockey

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til idretten, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gir vi ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. På treningene legger vi vekt på å utvikle hele utøveren, samtidig som vi har vårt største fokus på å utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver

 

SAMARBEIDSPARTNERE

Ishockey ved WANG Toppidrett Hamar samarbeider tett med Storhamar IL, ishockey og Norges Ishockeyforbund.

 

TRENINGSFASILITETER

Ishockey har flotte treningsfasiliteter i CC-Amfi og Storhamar Ishall. I tillegg finnes det styrkerom og et eget basisrom i ishallene. Avstanden fra treningsarenaen til WANGs nye flotte skolebygg er kun femti meter.

 

TRENINGSAMLING

Alle trinnene reiser på treningsleir hvert skoleår.

LITT OM VÅRE TRENERE

Mads Hansen, sportsjef

Mads Hansen har hatt en innholdsrik spillerkarriere. Han har representert klubbene Manglerud/Star, Storhamar, Vålerenga, Hammarby, IK Oskarshamn og Brynäs i tillegg til Norges A-landslag. Mads jobber ved siden av Wang Toppidrett som utviklingsansvarlig for junior elite i Storhamar IL Yngres avdeling , og han er hovedtrener på Norges U18-landslag.

 

Petter Olsson, trener

Petter Olsson er en godt utdannet ishockeytrener fra det svenske systemet.
Petter har i store deler av sin trenerkarriere jobbet i Brynäs IF der han har vært hovedansvarlig for klubbens U16 lag, samt vært distriktslagstrener i Gästrikelands TV-puck lag. Til daglig jobber Petter som utviklingsansvarlig i Storhamar ya og er sportslig leder i barneakademiet.

 

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

madshansen

Mads hansen

SPORTSSJEF

Tlf: 920 22 927
E-post: mads.hansen@wang.no

Petter Olsson

Petter Olsson

TRENER