Fronter   |   Helse

wangishockey

ISHOCKEY HAMAR

Velkommen til WANG Ishockey

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til idretten, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gir vi ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. På treningene legger vi vekt på å utvikle hele utøveren, samtidig som vi har vårt største fokus på å utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver

 

SAMARBEIDSPARTNERE

Ishockey ved WANG Toppidrett Hamar samarbeider tett med Storhamar IL, ishockey og Norges Ishockeyforbund.

 

TRENINGSFASILITETER

Ishockey har flotte treningsfasiliteter i CC-Amfi og Storhamar Ishall. I tillegg finnes det styrkerom og et eget basisrom i ishallene. Avstanden fra treningsarenaen til WANGs nye flotte skolebygg er kun femti meter.

 

TRENINGSAMLING

Vi reiser på felles treningsleir med de andre WANG-skolene til Liberec (Tsjekkia). Treningssamlingen finner sted 24.–29. april 2017.

LITT OM VÅRE TRENERE

Mads Hansen, sportsjef

Mads Hansen har nylig avsluttet en innholdsrik spillerkarriere. Han har representert klubbene Manglerud/Star, Storhamar, Vålerenga, Hammarby, IK Oskarshamn og Brynäs i tillegg til Norges A-landslag. Mads jobber ved siden av Wang Toppidrett som sportssjef i Storhamar IL Yngres avdeling, og han er en del av trenerteamet på Norges U18-landslag.

Torbjørn Orskaug, trener

Torbjørn Orskaug har lang erfaring med spillerutvikling. Fra 1994 har han jobbet som trener og spillerutvikling på klubb og forbundsnivå. Han har også jobbet som coach i Olympiatoppen. Ved WANG Toppidrett Hamar vil han ha spesielt ansvar for målvaktene, i tillegg til at han skal lede deler av treninger på og utenfor is.

Til daglig er Torbjørn en del av Storhamar elitelags trenerteam, også der med et hovedansvar for målvaktene.

Tore Nerby, fysisk trener

Tore Neby har bred idrettserfaring. Som idrettsutøver har han vært landslagsutøver i langrenn (junior- og rekruttlandslaget) og i maraton (seniorlandslaget). Tore har utviklet sin trenerkompetanse i ishockey gjennom tolv år som fysisk trener i Storhamar ishockey Yngres og på elitelaget fra mai 2016. Tore har tidligere fungert som sportslig leder i Storhamar ishockey Yngres avdeling, blant annet med ansvar for utarbeidelse av Storhamars «Utviklingstrapp». Han har hatt flere oppdrag som fysisk treningsinstruktør for Norges ishockeyforbund, Olympiatoppen og Hedmark idrettskrets.

Ved WANG Toppidrett Hamar ishockey vil Tore ha ansvar for den fysiske treningen som foregår utenfor isen.

Petter Olsson, trener

Nils Philip Johansson, trener

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

madshansen

Mads hansen

SPORTSSJEF

Tlf: 920 22 927
E-post: mah@wang.no

torbjornorskhaug

Torbjørn Orskaug

TRENER

Tlf: 900 80 143
E-post: torbjorn.orskaug@wang.no

Petter Olsson

Petter Olsson

TRENER
Nils Philip Johansson

Nils Philip Johansson

TRENER
torenerby

Tore Neby

FYSISK TRENER