Hopp til hovedinnhold

Tradisjonsrike WANG videregående skole ble etablert i Oslo i 1907 og er en av Norges fremste friskoler. Vi holder et høyt faglig nivå og er en skole for engasjerte og resultatorienterte elever, som er opptatt av å prestere best mulig. WANG har søkere fra hele landet, og vi legger vekt på å skape et trygt læringsmiljø hvor alle elever kan utfolde seg og lære.

Absolutt alle som jobber på WANG har et drivende ønske om at du skal lykkes. Derfor er vår jobb som akademiske veiledere å sørge for et godt og trygt læringsmiljø, som gir elevene det beste utgangspunktet for reisen videre.
Når tidligere elever trekker frem WANGs gode læringsmiljø og lærernes gode elevoppfølging som noe av det de husker best fra tiden med oss, blir vi naturligvis stolte. Samtidig gir det oss en bekreftelse på at retningen vi har valgt er riktig både for elevene og WANG.

Siden 1907 har skolens visjon vært trivsel, resultater og miljø. Dette etterstreber vi hver eneste dag, i absolutt alt vi gjør, for på WANG er det elevenes akademiske utvikling som driver oss. Vi kan love deg en skole hvor du får mulighet til å utvikle deg og lære ubegrenset mye.

Når tidligere elever trekker frem WANGs gode læringsmiljø og lærernes gode elevoppfølging som noe av det de husker best fra tiden med oss, blir vi naturligvis stolte. Samtidig gir det oss en bekreftelse på at retningen vi har valgt er riktig både for elevene og WANG.

Ved å være en liten skole blir avstanden kortere mellom elev og lærer, og den personlige oppfølgingen av hver enkelt elev blir betydelig grundigere.

Når du som elev går ut av dørene til WANG, ønsker vi mer enn noe annet at du er svært fornøyd med årene hos oss, og at du føler at du står godt rustet til å møte utfordringene som venter. Siden 1907 har skolens visjon vært trivsel, resultater og miljø, og dette etterstreber vi hver eneste dag, i absolutt alt vi gjør. For på WANG er det elevenes akademiske utvikling som inspirerer oss.

Visste du at...

...på WANG i Oslo var det mer en 95% av avgangselevene i 2019 som fullførte, besto og fikk førstegangsvitnemål?

...WANG Oslo ble i en stor undersøkelse i regi av Kunnskapsdepartementet, rangert som en av de beste videregående i Norge når det gjelder skolekvalitet?

Her finner du oss

Hansteensgate 8
0253 Oslo

E-post

info@wang.no

Sentralbord

22 12 97 00 Ansatte