Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Treningen og undervisningen i fotball har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere fotballkarriere. På WANG Toppidrett gis fotballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med fotballskolering. WANG Toppidrett fotball er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En fotballspiller på WANG Toppidrett Fredrikstad kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett fotball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG Toppidrett fotball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar fotballelevene på en ukes treningsleir. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett fotball gjennomføres på Fredrikstad Stadion, på Nedre Glomma turn og i skolens øvrige treningsfasiliteter.

Møt teamet

Fotball

En fokusert person, Tor Trondsen, med kort hårklipp og skygge av skjegg, iført en sporty jakke med glidelås med logo på venstre bryst, ser direkte på kameraet

Tor Trondsen

Sportssjef fotball, miljøarbeider, hybelansvarlig

T:  95076528

E:  tor.trondsen@wang.no

En mann, identifisert som Thomas Johnsen, i en svart sportsjakke utsmykket med flere sponsorlogoer står mot et bakteppe med forskjellige firmalogoer.

Thomas Johnsen

Trener fotball

T:  93247174

E:  thomas.a.johnsen@hotmail.com

En smilende artist med barbert hode i en uformell grå skjorte, nyter en hyggelig dag utendørs.

Samuel Dirscher

Trener fotball

T:  94174801

E:  samuel.dirscher@wang.no

Jan Tore Ophaug, en mann med barbert hode, smiler til kameraet med en stadionsittegruppe i bakgrunnen.

Jan Tore Ophaug

Trener fotball

T:  40282605

E:  jan.ophaug@wang.no

Et portrett av en mann iført svart sportsantrekk med sponsorlogoer og et identifikasjonsmerke, stående mot en svart bakgrunn.

Stian Johnsen

Trener fotball

T:  97738464

E:  stian.johnsen@fredrikstadfk.no

Fotball Fredrikstad

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte