Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Treningen og undervisningen i fotball har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere fotballkarriere. På WANG Toppidrett gis fotballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med fotballskolering. WANG Toppidrett fotball er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En fotballspiller på WANG Toppidrett Fredrikstad kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett fotball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG Toppidrett fotball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar fotballelevene på en ukes treningsleir. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett fotball gjennomføres på Fredrikstad Stadion, på Nedre Glomma turn og i skolens øvrige treningsfasiliteter.

Møt teamet

Fotball

Tor Trondsen

Sportssjef fotball, miljøarbeider, hybelansvarlig

T:  95076528

E:  tor.trondsen@wang.no

Thomas Johnsen

Trener fotball

T:  93247174

E:  thomas.a.johnsen@hotmail.com

Samuel Dirscher

Trener fotball

T:  94174801

E:  samuel.dirscher@wang.no

Jan Tore Ophaug

Trener fotball

T:  40282605

E:  jan.ophaug@wang.no

Stian Johnsen

Trener fotball

T:  97738464

E:  stian.johnsen@fredrikstadfk.no

Fotball Fredrikstad

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte