Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

WANG Toppidrett Golf sin visjon er å ha Nordens beste videregående skole for kombinasjon av skole og golfutvikling mot høyt internasjonalt nivå. Dette oppnås gjennom samarbeid med klubber, klubbtrenere og forbund for å tilrettelegge for at elevene på våre satsningsområder kan gjøre ett treningsarbeid med kvalitet på linje med de beste i verden. Samtidig skal vi holde ett høyt nivå på skoleundervisningen, og være fleksible og dyktige til å tilrettelegge for den enkelte elevs behov ved teknisk, fysisk og mental trening.

Samarbeid

Klubber og klubbtrenere er våre viktigste samarbeidspartnere. Det gir oss mulighet til å sette spilleren i sentrum og kunne utvikle et best mulig tilpasset treningsmiljø for hver enkelt utøver. Samarbeidet med Norges Golfforbund er også meget viktig. Dette gjelder spesielt med tanke på årsplanlegging og planlegging av treningsleirer, samt med tanke på oppfølging av enkeltspillere som deltar i NGFs satsning.

Treningssamlinger

WANG Toppidrett golf arrangerer to samlinger i året.En samling arrangeres lokalt på den enkelte skole og strekker seg over en uke. I tillegg arrangeres det en treningssamling for alle golfelevene ved alle WANG-skolene på fjorten dager. På samlingene legger vi hovedvekt på golfteknisk trening og spilleforberedelser inn mot sesongstart. Det vil i tillegg være fysisk trening og det vil være satt av tid til skolearbeid.

Treningsfasiliteter

WANG Toppidrett samarbeider også med Gamle Fredrikstad Golfklubb og Østfold Golfsenter (ABB). Vi benytter oss av deres treningsfasiliteter både sommer og vinter. Ved behov har vi også mulighet til å benytte andre nærliggende golffasiliteter. Fysisk trening foregår som oftest i WANG Toppidrett sitt eget styrkerom på skolen.

Møt teamet

Golf

Marcus Thim i grå caps og jakke utendørs med et litt ettertenksomt uttrykk.

Marcus Thim

Trener golf

T:  93038391

E:  marcus.thim@wang.no

En mann i grønn poloskjorte som holder en golfkølle over skulderen med et lett smil om munnen mot en ren bakgrunn er Anders Kristiansen.

Anders Kristiansen

Sportssjef golf

T:  90967995

E:  anders.kristiansen@wang.no

Golf Fredrikstad

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte