Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Treningen og undervisningen i innebandy har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere innebandykarriere. På WANG Toppidrett gis innebandyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med innebandyskolering. WANG Toppidrett innebandy er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En innebandyspiller på WANG Toppidrett Fredrikstad kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett innebandy skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG Toppidrett innebandy vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar innebandyelevene på en ukes treningsleir. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliter

Treningene til WANG Toppidrett innebandy gjennomføres i Kongstenhallen, på Nedre Glomma Turn og i skolens øvrige treningsfasiliteter.

Møt teamet

Innebandy

Erik Hæren

Sportssjef innebandy

T:  90658499

E:  eha@wang.no

Willy Fauskanger

Trener innebandy

T:  99585747

E:  willy.fauskanger@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte