Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gis ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. WANG Toppidrett ishockey er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En ishockeyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i regionen, men vi har også elever fra utlandet. Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG har et spesielt samarbeid inn mot Stjernen, de elevene som spiller for klubben og går på WANG får servert frokost og middag hver dag i hallen etter endte treningsøkter. WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med klubbtrenere og Norges ishockeyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar ishockeyelevene på en ukes treningsleir til Praha-området. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i Stjernehallen og i skolens øvrige treningsfasiliteter.

Møt teamet

Ishockey

Et nærbilde av en smilende skallet mann med skjegg, ved navn Rene Hansen.

Rene Hansen

Kontaktlærer, sportssjef ishockey

T:  90064764

E:  rene.hansen@wang.no

En mann med et subtilt smil iført en skjorte med krage, poserer foran en murveggbakgrunn. - Bjørge Josefsen

Bjørge Josefsen

Trener ishockey

T:  41282222

E:  bjorge.josefsen@wang.no

Portrettbilde av Thomas Pettersen.

Thomas Pettersen

trener ishockey

T:  93899009

E:  thomas.pettersen@stjernenung.no

Et portrett av en målbevisst mann med pent kammet hår, iført en sportsjakke med logo og bokstavene "xxl" foran, satt mot en mørk bakgrunn.

Tim Winberg

Trener ishockey

T:  96000470

E:  tim.winberg@stjernenung.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte