Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Hovedfokus for kampidrett ved WANG Toppidrett er å skape en kompetent og selvreflekterende seniorutøver i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på kampidrettsrelevant basistrening, som styrke, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon. Vi ønsker å utvikle den totale forståelsen for hva som kreves for å bli en toppidrettsutøver. WANG Toppidrett tilbyr en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø. Kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter som gir de beste muligheter til å utvikle seg ikke bare som kampidrettsutøver, men også toppidrettsutøver.

Samarbeid

WANG Toppidrett har en kampidrettssatsning på tvers av våre seks toppidrettsgymnas i samarbeid med Norges Kampsportforbund, Norges Bokseforbund, Norges Kickboksingforbund, Norges Judoforbund og Norges Bryteforbund . WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En kampidrettsutøver skal bruke tiden sin på WANG Toppidrett til kampidrettsrelatert basistrening. Dette er etter forbundenes ønske, fordi det skjer ofte lite i klubbhverdagen. Særforbundene ønsker at utøvere med ambisjoner skal velge WANG Toppidrett. Der skal de få opplæring i kampidrettsrelatert basistrening slik at når de kommer på et eventuelt landslag så besitter de basisegenskapene og treningsmengden som trengs for å komme videre. I hovedtrekk vil det si å ivareta eller begynne med nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG Kampidrett vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de konkurrerer for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og deres respektive forbund for å ivareta oppfølging og utvikling på de respektive landslagene.

Treningssamlinger

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est.

Treningsfasiliteter

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est.

Møt teamet

Kampidrett

En smilende person, Christian Lopez Salas, med skjegg og bart, iført en grå hettegenser, mot en vanlig bakgrunn.

Christian Lopez Salas

Sportssjef kampidrett

T:  92464353

E:  christian.salas@wang.no

En smilende mann ved navn Gheorghe Costin iført en rød jakke med logo, med et selvsikkert og vennlig uttrykk.

Gheorghe Costin

Trener kampidrett

T:  97979042

E:  gheorghe.costin@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte