Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

For å lykkes innen svømming, kreves mye hard jobbing. Det er det lettere å gjøre i et tilrettelagt toppidrettsmiljø med gode trenerkrefter. Det har WANG Toppidrett Fredrikstad. Vi jobber for å samle de beste svømmerne fra Østfold. Hos oss går de sammen med andre gode utøvere fra andre idretter som alle jobber målbevisst for å bli bedre. Som elev på WANG Toppidrett får du mulighet til å utvikle deg både som idrettsutøver og skoleelev. Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere samt nok treningsmengde åpner muligheten for en toppidrettskarriere.

Samarbeid

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En svømmer på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett svømming skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får gjennomført god trening under kyndig veiledning. Vi samarbeider med treneren din slik at vår trening er koordinert med treningen du gjør i klubben din. Vi har egen fysioterapeut tilgjengelig. Når problemene melder seg kan du tidlig få hjelp til å justere treningen og eventuelt hjelp til opptrening etter skade. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta intensitetsstyringen. Vi har også egen fysioterapeut på trening. Når problemene melder seg kan du tidlig få hjelp til å justere treningen og eventuelt hjelp til opptrening etter skade.

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar håndballelevene på en ukes treningsleir. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Morgentreningene gjennomføres inne i Kongstenhallen. Fra midten av mai gjennomføres treningene ute i Kongstenbadets 50 m basseng (oppvarmet 27 grader). I tillegg benytter vi skolens styrkefasiliteter.

Møt teamet

Svømming

Et nærbilde av Geir Myklebust med et velstelt utseende, med et lett smil og oppmerksomt blikk, fanget mot en nøytral bakgrunn.

Geir Myklebust

IT-ansvarlig, sportssjef svømming, lærer

T:  482 69 608

E:  geir.myklebust@wang.no

En selvsikker kvinnelig idrettsutøver i lagantrekk som står foran et innendørs svømmebasseng.

Stina Kajsa Colleou

Trener svømming

T:  97693336

E:  stinakajsa@hotmail.com

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte