Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Fredrikstad

Trening

Hovedfokus for turn ved WANG Toppidrett er apparatturn. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen i samarbeid med klubb og forbund. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som turner.

Samarbeid

WANG Toppidrett turns samarbeidspartnere er Nedre Glomma Turnforening og Norges Gymnastikk- og Turnforbund. WANG Toppidrett turn vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de representerer. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Gymnastikk- og Turnforbund for å ivareta best mulig oppfølging mot landslaget. WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En turner på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold området, og øktene på WANG Toppidrett turn skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig behov for trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

Treningssamlinger

Hvert år reiser turnelevene på en ukes samling sammen med landslaget til Barcelona. Denne samlingen er en unik mulighet for utøverne til å få en følelse av hva det vil si å være heltidsutøver.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett turn gjennomføres i fasilitetene til Nedre Glomma Turn. Fasilitetene er blant de beste i landet.

Møt teamet

Apparatturn

En kvinne i rød sportsjakke med logo, smiler lett til kameraet i en innendørs setting. - Madalina Tanase

Madalina Tanase

Trener turn

T:  47723676

E:  maditanase@gmail.com

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Stadion 3
1671 Kråkerøy

E-post

fredrikstad@wang.no

Sentralbord

69 24 12 61 Ansatte