Hopp til hovedinnhold

Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Apparatturn

Treninger

Hovedfokus for turn ved WANG Toppidrett Hamar er apparatturn.

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Treningssteder

Treningene til WANG Toppidrett Hamar appratturn turn gjennomføres i fasilitetene til Ankerskogen.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Hamar - Apparatturn

Lars Jørgen Fjeld, Sportssjef Apparatturn

Lars Jørgen Fjeld

Sportssjef Apparatturn

T:  905 91 562

E:  lars.fjeld@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

WANG ga meg en unik mulighet til å kombinere skolegang med toppidrett. Utdanning har alltid vært viktig for meg, og noe jeg har ønsket å prioritere. Gjennom WANG fikk jeg muligheten til å videreutvikle meg som fotballspiller samtidig som jeg kunne forberede meg på høyere utdanning ved at jeg fikk ta full studiekompetanse. Skolen sørget for god tilrettelegging av hverdagen, slik at vi kunne trene, spille kamper og dra på samling uten å miste for mye av undervisningen og samtidig fullføre på normal tid (3år). For meg var dette helt essensielt og bidro til at jeg kunne utvikle meg som fotballspiller, men også som menneske. Jeg er veldig takknemlig for at jeg hadde flinke lærere og trenere som bidro til at mine tre år på WANG ble minneverdige. Jeg lærte mye underveis samtidig som jeg hadde det veldig artig!

Julie Blakstad

Landslagsspiller fotball og tidligere elev WANG Hamar

Niklas Marton Syverhuset - apparatturn - tidligere elev

Niklas Marton Syverhuset

Apparatturn, Tidligere WANG-elev Elev ved WANG Toppidrett 2018-2021. Deltok i VM i turn i Liverpool for senior 2022.
En svømmer, André Klippenberg Grindheim, tar en hvil ved kanten av et innendørs svømmebasseng, med baner strukket ut bak seg, klar for neste runde.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere elev WANG Hamar «Wang Toppidrett ga meg muligheten til å gjennomføre videregående utdanning samtidig som jeg kunne satse fullt på idretten min. Tenk å få sitte på skolebenken sammen med andre utøvere som satser mot de samme drømmene som deg selv, både i din egen og andre idretter! Samarbeidet mellom engasjerte lærere og erfarne sportsjefer var også virkelig helt gull! Jeg opplevde en enorm vilje for å tilrettelegge slik at jeg skulle lykkes så bra som mulig på begge arenaer. Selv med mye fravær på grunn av idrett var det ingenting som stod i veien for et fullverdig vitnemål etter 3. klasse. Nå sitter jeg igjen med gode minner både fra skolegang og idrettskarriere. Fantastisk at det finnes slike løsninger!»

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte