Hopp til hovedinnhold

Veien mot toppen!

Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Sammen skaper vi et godt miljø, og legger til rette for gode resultater, både på skole og i idretten din.

WANG utviklingsfilosofi

Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi bidrar til å utvikle toppidrettsutøvere, og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i internasjonale konkurranser. På WANG Toppidrett Hamar har vi program 7 idretter, i tillegg til at vi tilbyr basis som egen avdeling. Våre elever kommer fra hele Norge for å gå på WANG Toppidrett. På Hamar er det korte avstander mellom skole- og treningsfasiliteter, uavhengig av hvilken idrett du går på.

WANG Toppidrett Hamar - rå på idrett

Vi har trenere med spisskompetanse i din spesialidrett, samtidig som vi til sammen har et bredt sammensatt trenerteam med utfyllende kompetanse innen styrke, motorikk, kondisjon og skadeforebygging. Alle WANG Toppidretts skoler er godkjente som toppidrettsgymnas av Olympiatoppen/NIF etter gjeldende kvalitetskriterier. Som et resultat av samarbeidet med Olympiatoppen gjennom mange år, har WANG Toppidrett bygget sin idrettsfilosofi på den norske modellen for toppidrett. Den setter utøveren i sentrum og innebærer systematisk arbeid med hensyn til mål, læring, trening og prestasjoner

WANG Toppidrett Hamar – rå på skole

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Våre lærere er opptatt av å skape et godt læringsmiljø, og gjennom tett oppfølging og faste rammer opplever vi høy grad av trivsel på skolen. De tilpasser opplæringen til deg som elev, og har ekstra tett oppfølging av elever som har en ekstra krevende trenings- og konkurransehverdag. 

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte