Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Skøyter

Velkommen til WANG Skøyter

Hovedfokus for skøyter ved WANG Toppidrett er individuell utvikling i samarbeid med klubbene. På treningene legges det mest vekt på å utvikle de viktigste faktorene på skøyter; utholdenhet, styrke og teknikk. Vi jobber med et langsiktig utviklingsfokus for å øke den totale treningsforståelsen. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som skøyteløper. "Det kommer til å være høy kvalitet på WANG-treningene! Jeg ønsker å være en del av dette miljøet når jeg er på Hamar!" - Håvard Bøkko, verdensmester 1500m skøyter

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. WANG Toppidrett samarbeider også godt med Norges Skøyteforbund i forhold til aktuelle løpere for representasjon i internasjonale stevner.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett gjennomføres i Vikingskipet og ved Espern treningssenter. Skøytegruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken: mandag, onsdag og fredag, fra kl. 08.00 til 10.00. Disse dagene begynner elevene til fjerde time på skolen, kl. 10.45.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Skøyter

Eskil Ervik

Rektor / Sportssjef skøyter

T:  948 40 009

E:  eskil.ervik@wang.no

Robin Gruben

Trener skøyter

T:  908 08 528

E:  robin.gruben@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

94 84 00 09 Ansatte