Hopp til hovedinnhold

Velkommen til WANG Skøyter

Hovedfokus for skøyter ved WANG Toppidrett er individuell utvikling i samarbeid med klubbene. På treningene legges det mest vekt på å utvikle de viktigste faktorene på skøyter; utholdenhet, styrke og teknikk. Vi jobber med et langsiktig utviklingsfokus for å øke den totale treningsforståelsen.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som skøyteløper. "Det kommer til å være høy kvalitet på WANG-treningene! Jeg ønsker å være en del av dette miljøet når jeg er på Hamar!" - Håvard Bøkko, verdensmester 1500m skøyter

Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Skøyter

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. WANG Toppidrett samarbeider også godt med Norges Skøyteforbund i forhold til aktuelle løpere for representasjon i internasjonale stevner.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett gjennomføres i Vikingskipet og ved Espern treningssenter. Skøytegruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken: mandag, onsdag og fredag, fra kl. 08.00 til 10.00. Disse dagene begynner elevene til fjerde time på skolen, kl. 10.45.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Skøyter

Portrett av Eskil Ervik, en middelaldrende mann med et lite smil, iført blåinnrammede briller og en grå genser med glidelås, satt mot en mørkegrå bakgrunn.

Eskil Ervik

Rektor / Sportssjef skøyter

T:  948 40 009

E:  eskil.ervik@wang.no

Selvsikker ung mann med et lite smil iført Robin Gruben blå sportsjakke med hvite snorer, satt mot en nøytral grå bakgrunn.

Robin Gruben

Trener skøyter

E:  robin.gruben@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Elev ved WANG Toppidrett Hamar 2015-2017. Vant Gull i Lagtempo menn og bronse på 5000m under Vinter-OL 2022.

Hallgeir Engebråten

Landslagsløper skøyter og tidligere elev WANG Hamar

En svømmer, André Klippenberg Grindheim, tar en hvil ved kanten av et innendørs svømmebasseng, med baner strukket ut bak seg, klar for neste runde.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere elev WANG Hamar «Wang Toppidrett ga meg muligheten til å gjennomføre videregående utdanning samtidig som jeg kunne satse fullt på idretten min. Tenk å få sitte på skolebenken sammen med andre utøvere som satser mot de samme drømmene som deg selv, både i din egen og andre idretter! Samarbeidet mellom engasjerte lærere og erfarne sportsjefer var også virkelig helt gull! Jeg opplevde en enorm vilje for å tilrettelegge slik at jeg skulle lykkes så bra som mulig på begge arenaer. Selv med mye fravær på grunn av idrett var det ingenting som stod i veien for et fullverdig vitnemål etter 3. klasse. Nå sitter jeg igjen med gode minner både fra skolegang og idrettskarriere. Fantastisk at det finnes slike løsninger!»

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte