Hopp til hovedinnhold

Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Svømming

Velkommen til WANG Svømming

Hovedfokus for svømming ved WANG Toppidrett Hamar er at du får mulighet til å utvikle deg både som idrettsutøver og skoleelev. God idrettslig utvikling og gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter.

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre svømmetrenere.

Treningsfasiliteter

På WANG Toppidrett Hamar har vi topp treningsfasiliteter i Ankerskogen svømmehall som ligger i gangavstand fra skolen, dette bidrar til høy kvalitet i treningen og effektiviserer tiden mellom trening og skole så du får mest mulig ut av hver enkelt dag.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Svømming

En smilende Øyvind Røsland med kort grått hår iført en tilfeldig grå hettegenser mot mørk bakgrunn.

Øyvind Røsland

Sportssjef Svømming

T:  930 87 167

E:  oyvind.rosland@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

«Wang Toppidrett ga meg muligheten til å gjennomføre videregående utdanning samtidig som jeg kunne satse fullt på idretten min. Tenk å få sitte på skolebenken sammen med andre utøvere som satser mot de samme drømmene som deg selv, både i din egen og andre idretter! Samarbeidet mellom engasjerte lærere og erfarne sportsjefer var også virkelig helt gull! Jeg opplevde en enorm vilje for å tilrettelegge slik at jeg skulle lykkes så bra som mulig på begge arenaer. Selv med mye fravær på grunn av idrett var det ingenting som stod i veien for et fullverdig vitnemål etter 3. klasse. Nå sitter jeg igjen med gode minner både fra skolegang og idrettskarriere. Fantastisk at det finnes slike løsninger!»

André Klippenberg Grindheim

Svømmer og tidligere elev WANG Hamar

En ung idrettsutøver, Petter Ellingsbø, smiler til kameraet, frisk fra vannet med vått hår klistret til pannen, iført svart våtdrakt, legemliggjør ånden fra

Petter Ellingsbø

Triatlet og tidligere elev WANG Hamar Noe av det viktigste for meg på WANG, var hvor mye lettere det ble å trene. Med så mye trening i skoletiden, så er det lettere å finne tid til å gjøre skolearbeid på ettermiddagen. Det gav meg mer overskudd som utøver, slik at jeg kunne prestere bedre både i idretten og på skolen.

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte