Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter og basis som det viktigste. I tillegg jobber vi en del med det fysiske.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En fotballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Rogaland, og øktene på WANG Toppidrett fotball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. Fotballundervisningen legger i tillegg til å utvikle de rene fotballferdigheter, stor vekt på å forbedre hurtighet og spenst gjennom målrettet trening. Vi tilbyr fordypning i fotball alle tre årene i kombinasjon allmennfaglig utdanning. 

WANG Toppidrett fotball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med NFF Rogaland og landslagstrenerne med tanke på spilleroppfølging på disse nivåene.

Nøkkelinformasjon

Fotball Stavanger

Trening

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter og basis som det viktigste. I tillegg jobber vi en del med det fysiske. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller. Vi ønsker å skolere eleven i toppidrettens grunnverdier og krav Vi tilrettelegger for kunnskapsdeling med samarbeidende toppidrettsmiljøer og gjennomføring ved andre behov og/eller prioriteringer i treningsarbeidet. (eks. Utholdenhet, hurtighet, mental trening osv.)

Treningssamlinger

Hvert skoleår drar fotballelevene på en ukes treningsleir, hovedsakelig til Spania, hvor vi har optimale forhold med tanke på vår idrett. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Treningsfasiliteter

Fotballgruppen trener fire ganger i uken, mandag tirsdag, onsdag og fredag, fra kl 08.00 til 10.00. Elevene begynner disse dagene på skolen til fjerde time (kl 10.30). Treningene foregår på Lassa tidlig på høsten og sent på våren. Gjennom vinteren vil treningen foregå i Randaberg Arena. Her er det satt opp buss fra Sandnes og Stavanger som frakter elevene til og fra trening.

Møt teamet

Fotball

Knut Norgren

Sportssjef Fotball

T:  41628128

E:  knut.norgren@wang.no

Gaute Johannesen

Trener

T:  97582677

E:  gaute.johannessen@wang.no

Gry Tofte Ims

Trener

T:  476 44 952

E:  gry.tofte.ims@wang.no

Kjetil Østbø

Trener

T:  97056375

E:  kjetil.ostbo@wang.no

Roar Wold

Trener

T:  41658728

E:  roar.wold@wang.no

Niklas Juliussen

Trener

T:  97584815

E:  niklas.juliussen@viking-fk.no

Fasiliteter

WANG Toppidrett Stavanger benytter seg av de beste treningsfasilitetene i distriktet.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte