Hopp til hovedinnhold

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

WANG Toppidrett har et nært samarbeid med Stavanger Oilers, og det er Oilers som har hovedansvaret for innholdet i ishockeytreningen vår. Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med klubbtrenere og Norges ishockeyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Stavanger

Trening

Hovedfokus for ishockey ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som ishockeyspiller.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i fantastiske omgivelser i DNB Arena og Siddishallen på Tjensvoll. Her er disponerer vi isen to timer tre dager i uken. I tillegg har vi eget styrkerom i ishallen som vi benytter.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Ishockey

En smilende Laura Rollins med et subtilt glis, poserer for et bilde mot en nøytral grå bakgrunn.

Laura Rollins

Sportssjef Ishockey jenter

T:  97892230

E:  laura.rollins@wang.no

Svart og hvitt skjoldemblem med en stor bokstav "W" og to femspissede stjerner, designet av Tomasz Rostkowski.

Tomasz Rostkowski

Trener

T:  92551189

E:  tomasz.rostkowski@wang.no

Emblem med stor bokstav "w" sentrert i et skjold, toppet med en stjerne i øvre venstre og høyre hjørne, designet av Jostein Gravdal.

Jørgen Forgaard

Trener

T:  92684189

E:  jorgen@oilers.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

En golfspiller i blå skjorte, identifisert som PGA Tour-stjernen Viktor Hovland, ser intenst på banen til skuddet sitt på en solskinnsdag.

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte