Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

WANG Toppidrett har et nært samarbeid med Stavanger Oilers, og det er Oilers som har hovedansvaret for innholdet i ishockeytreningen vår. Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med klubbtrenere og Norges ishockeyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Stavanger

Trening

Hovedfokus for ishockey ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som ishockeyspiller.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i fantastiske omgivelser i DNB Arena og Siddishallen på Tjensvoll. Her er disponerer vi isen to timer tre dager i uken. I tillegg har vi eget styrkerom i ishallen som vi benytter.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Ishockey

Laura Rollins

Sportssjef Ishockey jenter

T:  97892230

E:  laura.rollins@wang.no

Tomasz Rostkowski

Trener

T:  92551189

E:  tomasz.rostkowski@wang.no

Jørgen Forgaard

Trener

T:  92684189

E:  jorgen@oilers.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte