Hopp til hovedinnhold

WANG Toppidrett Stavanger innledet et samarbeid med Stavanger Skøyteklubb høsten 2010. Sammen ønsker vi å bygge opp et godt og stabilt hurtigløpsmiljø i byen og regionen. Skøytemiljøet har ikke hatt de beste forutsetningene på anleggssiden de seneste årene, men ved ferdigstillelsen av Sørmarka Arena har de fått alle muligheter til å lykkes. Dette vil WANG Toppidrett bidra med at skjer. Vi har fått Norges desidert beste arena for å drive hurtigløp, og fått på plass trenerkapasiteter av høy klasse. På treningene legges det mest vekt på å utvikle de viktigste faktorene på skøyter; utholdenhet, styrke og teknikk. Vi jobber med et langsiktig utviklingsfokus for å øke den totale treningsforståelsen. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som skøyteløper.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. Vi har et nært og godt samarbeid med Stavanger og Sandnes Skøyteklubb, samt Sørmarka Arena. Sammen skal vi lage Norges beste miljø for å utvikle skøyteløpere på høyt nivå. Øktene på WANG Toppidrett skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske, samt  nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Stavanger

Treningsfasiliteter

Med fantastiske Sørmarka Arena som utgangspunkt har vi treningsfasiliteter som overgår det meste i Norge. Her foregår skøytetreningene. Den fysiske treningen er lagt til High5.

Treningssamling

Hvert år drar elevene på en ukes treningssamling. Dette skjer ved gode treningsfasiliteter i utlandet. Dette er en sosial happening hvert skoleår, og er med på å lære elevene våre hva det vil si å leve som en toppidrettsutøver. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett I en uke og dermed få et nærmere innblikk i “hele” mennesket.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Skøyter

Svart og hvit emblem med en stor bokstav 'Wouter olde Heuvel' i midten, flankert av to stjerner, en over og en under bokstaven, innenfor en skjoldformet kant

Wouter olde Heuvel

Sportssjef Hurtigløp

T:  46554749

E:  wouter.heuvel@wang.no

Fasiliteter

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

En golfspiller i blå skjorte, identifisert som PGA Tour-stjernen Viktor Hovland, ser intenst på banen til skuddet sitt på en solskinnsdag.

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte