Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett Stavanger ønsker et tett og nært samarbeid med klubbene utøverne representerer. Derfor ansetter vi trenere fra de respektive klubber, slik at utøverne for en helhetlig treningshverdag, som tilrettelegger for maksimal utvikling.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Stavanger

Trening

Vår filosofi er basert på Norges Svømmeforbunds (NSF) sportslige plan. Gjennom et tett samarbeid med ressurspersoner i NSF og Olympiatoppen, samt involvering av utøverne selv og deres klubbtrenere, skal vi sikre at alle utøverne i gruppa får et best mulig tilpasset opplegg med utgangspunkt i deres individuelle mål og de ferdighetskrav som knyttes til målene. Svømmetreningene ved WANG Toppidrett Stavanger er lagt opp i nært samarbeid med utøvernes klubber. Svømming stiller høye krav til til fysiske forutsetninger. Dette jobber vi med i WANG. Svømmerne har to økter svømming, og to økter med basis/styrketrening. Denne treningen skal være et supplement til det som skjer av klubbtreninger.

Treningsfasiliteter

Vi ønsker alltid optimale treningsforhold for den aktiviteten som skal gjøres. Vi har derfor svømmingen i Stavanger svømmehall, og «landtreningen» foregår på High5 Performance og i Stavanger turnhall.

Treningssamlinger

WANG Toppidrett arrangerer en treningssamling i året. Denne samlingen søkes lagt i samarbeid med WANG Toppidretts skoler i Fredrikstad, Hamar og Stavanger.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Svømming

Håkon Henne

Sportssjef Svømming

T:  97005905

E:  hakon.henne@wang.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte