Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Tennis Stavanger

Tilbud

Tennis har lange tradisjoner i Stavanger, med flotte fasiliteter i hjertet av idrettsparken i byen. WANG Toppidrett Stavanger og Stavanger tennisklubb har gått sammen i et formelt samarbeid om utvikling av unge utøvere. Her vil vi kunne tilby tennistreninger og annen type trening for å maksimere individuell utvikling. Klubben vil stå for trenerkapasiteter på det tennisfaglige, mens skolen skal sørge for at utøverne får en tilrettelagt hverdag.

Samarbeid

Sammen skal vi være en utviklingsarena for motiverte og målrettede spillere, som sikter høyt. Klubben jobber godt med sine konkurransegrupper, og WANG skal være med å bygge oppom det gode arbeidet som blir gjort i klubb. Med en helhetlig trenings- og skolehverdag, har vi tro på at vi sammen skal lykkes.

Treningsfasiliteter

Treningene til tennisgruppen vil være i Stavanger tennisklubbs lokaler på Tjensvoll. WANG Toppidrett vil bistå den fysiske treningen som foregår på treningssenteret Fitgo og med resten av basisgruppa i turnhallen. Her under kyndig veiledning av profesjonelle trenere.

Hvorfor velge WANG?

WANG Toppidrett Stavanger er stolte over å tilbyr et program for hele 10 ulike idretter. I tillegg har vi 18 lærere og over 35 av Norges mest kompetente trenere, som alle besitter høy faglig kompetanse innen sine spesialområder.

Fordi vi bryr oss om elevene våre!

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter.

Vi ser alltid etter de beste lærerene og trenerene

Hos oss møter du dyktige lærere og trenere med
høy kompetanse og lang erfaring fra toppidretten.

Velkommen til WANG Toppidrett Stavanger.

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte