John Ertzgaard, sportssjef

E-post: je@wang.no

Tlf: 928 99 929

John Ertzgaard har jobbet på WANG Toppidrett Oslo siden 2002. Han har vært sportssjef for basislinjen og er nå ansvarlig for friidrettslinjen. Ertzgaard har selv vært friidrettsutøver på internasjonalt nivå. Han kan skilte med blant annet tittelen U23 europamester på 200m og Olympier. John Ertzgaard jobber også som Idrettslig leder i Idrettsklubben Tjalve. Han er også medlem i Toppidrettsutvalg til i Norges Friidrettsforbund.

Dan Simion, trener

E-post: ds@wang.no

Tlf: 412 64 211

Dan Simion var i sin tid Steinar Hoen´s personlige trener, et samarbeid som resulterte til EM-gull i høyde. Idag har Simion hovedansvaret for et av Norges fremste hoppgruppe. Simion er blant de fremste hopptrenerne i Norge. Simion har selv vært tresteghopper på høyt europeisk nivå

Andreas Thorkildsen, trener

E-post: a_thorkildsen@yahoo.no

Tlf: 484 00 422

Den tidligere spydkasteren Andreas Thorkildsen er eneste nordmann som er dobbelt Olympisk mester i friidrett. Han er også trolig norges største friidrettsutøver gjennom tidene og kan skilte med 10 internasjonale medaljer. Thorkildsen begynte å jobbe på WANG Toppidrett i 2018 og er friidrettslinjens siste tilskudd til trenerstaben.

Eirik Røe, trener

E-post: eirik.roe@wang.no

Tlf: 906 32 141

Eirik Røe har jobbet som trener i videregående skole og på klubbnivå siden 2010. Han har erfaring som trener for utøver som har konkurrert i sprint/hekk, hopp øvelsene og i mangekamp. Eirik har utdanning som fysioterapeut og har en mastergrad i Bevegelsesvitenskap.

Stian Andersen, trener

E-post:  s.andersen@wang.no

Tlf: 924 57 042

Stian Andersen er tidligere mangekjemper og kulestøter. Han har vunnet NM gull i kulestøt fire ganger og flere medaljer i nordiske landskamp. I dag er Andersen ansatt i Friidrettsforbundet som kretsleder for Oslo og Akershus friidrettskrets. Stian leder også  kast prosjektene i Oslo og Akershus.

Eivind Henriksen, trener

E-post: 

Tlf: 

Olympisk sølvmedalje i slegge. Henriksen bistår linjen med styrketrening og ringøvelser.