"Vi ønsker å tilrettelegge for et sunt og utviklende miljø der det fysiske, sosiale og mentale mennesket blir stimulert. Vårt fokus på basistrening framfor idrettsspesifisering inngår i denne helhetstanken og bidrar til at våre elever opparbeider seg et solid fysisk fundament.”

MERETE HÅGØY / REKTOR

REISEN BEGYNNER PÅ WANG UNG!

Velkommen til et utviklende og trygt læringsmiljø

Wang Ung Sandefjord er en idrettsungdomsskole for 180 elever. Skolen startet opp med 8.trinn høsten 2019 i et helt nytt skolebygg. Skolebygget er topp moderne og innbyr til gode læringsøkter.

Klasserommene har digitale projektorer, elevene har hver sin datamaskin og det er trådløst nettverk på hele skolen. Riktig bruk av IKT i hverdagen er viktig for WANG Ung.

Skolen holder til på Haukerød og ligger inntil Runarhallen. Alt av treningsfasiliteter ligger tett på skolen. Idrettshaller, kunstgressbaner, basisrom, rulleskiløper og terrengløyper vil bli brukt daglig av våre elever. Det krever derfor liten transport for å gjennomføre gode treningsøkter.

WANG Ung Sandefjord tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. Skolen er godkjent av Utdanningsdirektoratet som profilskole og tilbyr fagene og kompetansemålene i kunnskapsløftet, med egne idrettslige kompetansemål. I tillegg har WANG Ung et eget profilfag «utvikling av unge utøvere» med hovedområdene trening og idrettskunnskap. I praksis betyr dette fire organiserte treningsøkter på 90 minutter pr. uke. Elever ved WANG Ung Sandefjord skal få tett oppfølging fra sine lærere og trenere. Den enkelte elev skal sees og høres.

Velkommen til WANG Ung!

TIME-/UKEPLAN

HVORDAN FOREGÅR INNTAKET?

SKOLE- OG IDRETTSPLANEN

SØK HER!

MØT VÅRE KOLLEGAER

Merete

Merete Hågøy

REKTOR

Epost: merete.hagoy@wang.no
Tlf: 952 33 949

BarbroKvale

Barbro Kvaale Trømborg

IDRETTSANSVARLIG

Epost:barbro.tromborg@wang.no
Tlf: 971 42 779

TIME-/UKEPLAN

HVORDAN FOREGÅR INNTAKET?

SKOLE- OG IDRETTSPLANEN

SØK HER!

KONTAKTINFORMASJON WANG UNG SANDEFJORD

WANG Ung Sandefjord

Hemsbakken 8
3242 Sandefjord
Postboks 43
Tlf: 479 96 000
E-post ungsandefjord@wang.no

 

KONTAKTINFORMASJON WANG UNG SANDEFJORD

WANG Ung Sandefjord

Hemsbakken 8
3242 Sandefjord
Postboks 43
Tlf: 479 96 000
E-post ungsandefjord@wang.no