Hopp til hovedinnhold

Elevene ved WANG Ung skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. Allsidighet og variasjon er grunnlaget for treningsopplegget på WANG Ung. Vi vektlegger allsidighet i trening, både fordi forskning viser at det er skadeforebyggende, og fordi det holder motivasjonen og treningsgleden oppe.

WANG Ung er med på å bygge grunnmuren for elevenes videre satsing i idretten. Gjennom morsomme treningsaktiviteter blir elevene trent i grunnleggende basisferdigheter som gjør at de blir sterkere og kan tåle mer trening, som igjen reduserer sjansen for skader betraktelig. Barn født samme år kan være langt fra hverandre i utvikling i denne perioden. Derfor er våre trenere opptatt av å tilrettelegge for riktig aktivitet tilpasset elevenes egenutvikling. Vi ønsker å tilrettelegge aktiviteter slik at elevene tør å utfordre sine egne grenser og dermed oppleve mestring.

På WANG Ung danner basistrening grunnlag for elevenes idrettsspesifikke treningsarbeid. Basistreningen er viktig i en alder hvor idretten i større og større grad vil bli spisset og spesialisert. Grunnleggende basisferdigheter som balanse, koordinasjon, utholdenhet, styrke og bevegelighet er hovedfokus på våre treningsøkter.

Elevene representerer mange ulike idrettsmiljøer, hvilket gjør at de i treningssituasjoner kan lære av hverandre på tvers av idretter. På WANG Ung er vi opptatt av å sikre at denne positive påvirkningen finner sted, slik at alle jobber for å gjøre hverandre bedre.

Velkommen til WANG Ung!

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

ungromerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte