Hopp til hovedinnhold

Christopher Twiddy, sportssjef

Chris er utdannet UEFA A-trener ved NFF. Han har tidligere spilt aktivt på toppnivå i England og samtidig for Wales aldersbestemte landslag. I Norge har han spilt for Hønefoss, HamKam, Skeid og Kongsvinger.

Ved siden av jobben som sportsjef for fotball i WANG, er Chris hovedtrener for HamKam G19.

Funksjon: Sportssjef fotball gutter

Erfaring som utøver: Plymouth Argyle, Hønefoss, HamKam, Skeid, Kongsvinger som spiller. Også aldersbestemt kamper for Wales U16, U17 OG U21.

Erfaring som trener: Hamkam – alle lag i utviklings avd hvorav G19 primært. Chris har også vært hovedtrener og assistent trener for  Hamkam`s  A laget.

Andre jobber: Chris hovedtrener for HamKam G19, trener i HamKam

Trenerutdanning: UEFA A licence ved NFF.


Håkon Thomassen Kristiansen, trener

Håkon er utdannet UEFA B-trener ved Norges Idrettshøgskole. Der tok han sin bachelorgrad i idrettsvitenskap, med trening, coaching og idrettspsykologi som studieretning.

Håkon har trenererfaring fra Storhamar, Oppsal og HamKam. Han jobber til daglig som toppspillerutvikler i HamKam Toppfotball.


Rolf Høgmo, keepertrener

Rolf har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF (UEFA PRO-lisens). I tillegg har han vært keepertrener på yngre landslag i 9 år. Han jobber til daglig i HamKam Toppfotball og HamKam Yngres. Han har tidligere jobberfaring fra LSK og FFK.

Rolf har en meget god tilnærming til keeperne han har ansvaret for. Det er tett oppfølging i et miljø preget av terping av detaljer for å ta det neste steget som keeper. Han ser alle sine keepere og skaper en god relasjon til den enkelte som er vesentlig for å utvikle den neste toppkeeperen.


Felix Martinez, trener


Tommy Trinh, trener