Christopher Twiddy, sportssjef

Christopher Twiddy, Sportssjef Fotball gutter

Chris er utdannet UEFA A-trener ved NFF. Han har tidligere spilt aktivt på toppnivå i England og samtidig for Wales aldersbestemte landslag. Senere har han spilt i Norge, blant annet HamKam, Kongsvinger og Hønefoss.

Ved siden av jobben som sportsjef for fotball i WANG, er han ansvarlig spillerutvikler i HamKam og hovedtrener for HamKam G19.


Håkon T. Kristiansen, trener

Håkon er utdannet UEFA B-trener ved Norges Idrettshøgskole. Der tok han sin bachelorgrad i idrettsvitenskap, med trening, coaching og idrettspsykologi som studieretning.

Håkon har trenererfaring fra Storhamar, Oppsal og HamKam. Han jobber til daglig som toppspillerutvikler i HamKam Toppfotball.


Sindre Berg-Buan, trener

Sindre har vært trener for gutte-, jente-, og damelaget i FK Mjølner fra 2012-2016, han har trent jente- og guttelag i Elverum Fotball fra 2016-2019 og samtidig har han vært landslagsskoletrener for sone og kretslag i NFF Indre Østland fotballkrets fra 2017-2020. Han startet i 2020 som hovedtrener for HamKam G15 og jobber i 2021 som hovedtrener for HamKam G16.

Sindre er UEFA B-lisensiert gjennom Norges Fotballforbunds trenerutdanning, og han har også gjennomført Nivå 1 av NTFs kurs «Fotballtreneren som Mental trener» i regi av Geir Jordet. I tillegg har han studert «Idrett med spesialisering i trenerrollen» på Høgskolen i Elverum fra 2016-20


Rolf Høgmo, keepertrener

Rolf har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF (UEFA PRO-lisens). I tillegg har han vært keepertrener på yngre landslag i 9 år. Han jobber til daglig i HamKam Toppfotball og HamKam Yngres. Han har tidligere jobberfaring fra LSK og FFK.

Rolf har en meget god tilnærming til keeperne han har ansvaret for. Det er tett oppfølging i et miljø preget av terping av detaljer for å ta det neste steget som keeper. Han ser alle sine keepere og skaper en god relasjon til den enkelte som er vesentlig for å utvikle den neste toppkeeperen.


Håkon Fosserud, fysisk trener

Håkon er ansvarlig for fysisk trening hos WANG fotball Hamar i tillegg til å være idrettsansvarlig på WANG Ung Hamar. Han har generell trenerkompetanse, men med et økt fokus på Basistrening, mage/rygg/core (trening av kjernemuskelatur) og kondisjonstrening. Han har fokus på relasjonsbygging og tillit for best mulig treningsfremgang og måloppnåelse hos hvert enkelt individ.

 ”Jeg er opptatt av at individet/eleven skal se og forstå «helheten» rundt trening og utdanning. Hvordan bli den beste utgaven av seg sjøl - 24 timersutøveren”. 

Håkon har en 4-årig høgskoleutdanning bestående av faglærerutdanning i kroppsøving (Bachelor) samt ett år med natur og miljøfag ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Han har jobbet som sportslig leder på Espern treningssenter på Hamar. Håkon har selv vært elev ved WANG Toppidrett Oslo.

Håkon er også fysisk trener for FL Fart kvinner sitt A-lag i 1.divisjon, og har ansvaret for det fysiske opplegget der. Håkon er meget dedikert i sitt arbeid, og har i tillegg et fantastisk godt humør som sprer glede også i de hardeste øktene. Han er en trener jentene på Wang og på Fart sitt A-lag elsker å trene sammen med.