Leif Nordli, sportssjef fotball jenter

Leif er vår sportssjef og en av trenerne for fotball jenter. Han har som spiller bak seg tolv sesonger i norsk Toppfotball, (to øverste divisjoner) mellom 1987 og 1998. Han var seriemester med Rosenborg i 1990, og spilte fire sesonger i Tippeligaen med HamKam fra 1992-1995. Han har trenerutdanning med UEFA A-lisens i fotball fra 2018, grunnfag kroppsøving fra lærerskolen på Hamar og Olympiatoppens Trenere i utvikling-kurs.

Leif har trenererfaring fra HamKam junior i to perioder, Ottestad Fotball på alle nivåer, og HIL i 3.div, i perioden 1999-2016. Han har vært engasjert i Indre Østland fotballkrets som sonetrener, kretslagstrener, og en periode som trenermentor i kretsen for oppfølging av sone- og kretstrenere. Leif har jobbet som gymlærer i 19 år på Ottestad Ungdomsskole inntil han startet som lærer og trener på WANG Hamar i 2016. Leif har vært hovedtrener for FL Fart i Toppserien og 1.divisjon.

Leif har et brennende engasjement for å gi jenter de samme mulighetene som gutter til å nå målene og drømmene sine innenfor fotball. Derfor er han ivrig etter å være med på å skape en kultur der det også for jenter er lov til å ønske å bli best gjennom et profesjonelt opplegg som Wang Toppidrett Hamar er, en skole som legger til rette for å satse på både skole og idrett.


Håkon Fosserud, fysisk trener

Håkon er ansvarlig for fysisk trening for WANG Hamar fotball jenter i tillegg til å være idrettsansvarlig på WANG Ung Hamar. Han har generell trenerkompetanse, men med et økt fokus på Basistrening, mage/rygg/core (trening av kjernemuskulatur) og kondisjonstrening. Han har fokus på relasjonsbygging og tillit for best mulig treningsfremgang og måloppnåelse hos hvert enkelt individ.

 ”Jeg er opptatt av at individet/eleven skal se og forstå «helheten» rundt trening og utdanning. Hvordan bli den beste utgaven av seg sjøl - 24 timersutøveren”. 

Håkon har en 4-årig høgskoleutdanning bestående av faglærerutdanning i kroppsøving (Bachelor) samt ett år med natur og miljøfag ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Han har jobbet som sportslig leder på Espern treningssenter på Hamar. Håkon har selv vært elev ved WANG Toppidrett Oslo.

Håkon er også fysisk trener for HamKam kvinner elite sitt A-lag i 2.divisjon, og har ansvaret for det fysiske opplegget der. Håkon er meget dedikert i sitt arbeid, og har i tillegg et fantastisk godt humør som sprer glede også i de hardeste øktene.


Inger Ane Hole, trener

Inger Ane har spilt 10 sesonger for Trondheims-Ørn (nå Rosenborg) i Toppserien. Hun har et seriesølv og to cup-sølv med seg i bagasjen. Til sammen ble det nesten 300 kamper i den øverste divisjonen i Norge. I tillegg til spill i toppserien har Inger Ane spilt på U19- U23- og A-landslaget. Totalt ble det 30 U-landskamper og 7 A-landskamper. Inger Ane hadde etter hvert en sentral rolle i Trondheims-Ørn og hun har spilt sammen med profilerte spillere som Guro Reiten og Ingrid Syrstad Engen.

Da Inger Ane flyttet til Hamar i 2016 var hun tilbake i fotballkretsen hun startet, da hun er opprinnelig fra Lesja. Hun har bidratt i FL Fart både som spiller og trener. Erfaringen Inger Ane har skaffet seg gjennom mange år i toppfotballen kommer godt med i arbeidet med unge spillere.

I tillegg til å spille fotball studerte Inger Ane på NTNU i Trondheim. Hun er lektor i realfag med master i biokjemi. Derfor, i tillegg til å møtes på fotballbanen, vil mange møte Inger Ane i klasserommet på WANG. Hun har hovedansvaret for kjemi på skolen og underviser i kjemi og matte.


Rolf Høgmo, keepertrener

Rolf har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF (UEFA PRO-lisens). I tillegg har han vært keepertrener på yngre landslag i 9 år. Han jobber til daglig i HamKam Toppfotball og HamKam Yngres.

Han har tidligere jobberfaring fra LSK og FFK. Rolf har en meget god tilnærming til keeperne han har ansvaret for. Det er tett oppfølging i et miljø preget av terping av detaljer for å ta det neste steget som keeper.

Rolf ser alle sine keepere og skaper en god relasjon til den enkelte som er vesentlig for å utvikle den neste toppkeeperen.


Nathan Flight, trener

Funksjon: Trener fotball jenter