Hopp til hovedinnhold

Mads Hansen, sportssjef

Mads startet sin ishockeykarriere i moderklubben Manglerud Star, etter tre år på Manglerud sitt a-lag spilte Mads i Storhamar og Vålerenga i fire sesonger før ferden gikk til de svenske klubbene Hammarby, Oskarshamn og Brynäs IF. Han har deltatt i fjorten VM turneringer, tre OL kvalifiseringer og to OL. Mads blir ofte beskrevet som en svært viktig lagspiller og kontinuitetsbærer for det norske landslaget i en periode landslaget jobbet seg mot kvartfinaler i VM, Mads har vært med i alle tre kvartfinalene Norge har spilt.

På sin merittliste stikker Mads sitt SM gull med Brynäs frem som ett høydepunkt. Brynäs sitt første gull på seksten år. I tillegg har Mads vunnet NM gull med både Storhamar og Vålerenga. Mads har spilt sammen med spillere som Niclas Bäckström, Jacob Silfverberg, Calle Järnkrok, Mattias Ekholm, Jacob Markstöm og Elias Lindholm.

Etter spillerkarrieren gikk Mads over i en rolle som sportsjef for Yngres avdeling i Storhamar og ny oppstartede WANG Toppidrett Hamar. Samtidig som han jobbet som assistent på Norges U18 landslag. Mads tok over hovedansvaret for U18 landslaget i tre sesonger. Nå er Mads sportssjef for WANG Toppidrett Hamar og Storhamar Elite.


Daniel Jørgensen, målvaktstrener

Daniel er målvaktstrener ved WANG og Storhamar Elite. Han startet spillerkarrieren i Lillehammer og flyttet etterhvert til Hamar og Storhamar, der ble det to sesonger på a-laget til Storhamar før en hofteskade satte stopper for videre spill. Etter det har han jobbet i Storhamar som målvakttrener på forskjellige nivåer. Daniel har gått utdanningsstigen til MV3 i Sverige. I dag jobber Daniel som målvaktstrener for WANG Toppidrett, Storhamar Elite og Norges U20 landslag.


Eric Johansson, trener

Eric er halvt canadisk og halvt svensk og har en lang spillerkarriere bak seg. Eric er draftet av både Minnesota Wild og New Jersey Devils og har deltatt på flere av deres NHL-camper. I Nord-Amerika spilte han tre sesonger for Albany River Rats i AHL før ferden gikk til Europa og Mora IK i den svenske eliteserien. Eric har vært med på å ta SM-gull med HV71 der han også scoret det avgjørende målet i OT.

Videre i karrieren har Eric spilt i Ungarn, Italia, Tyskland, Danmark og Frankrike før han i 2018 la opp som spiller og gikk over i treneryrket. Da startet han med G16-laget i Mora IK, før han sesongen etter tok turen til Hamar og Storhamar.

Eric er hovedtrener for U21-laget til Storhamar i tillegg til å være trener på WANG toppidrett.


Kent Inge Kristiansen, trener


Petter Olsson, trener

Petter spilte ishockey i moderklubben Brynäs som ligger i Gävle, etter en oppvekst i hockeymiljøet valgte Petter å avslutte sin spillerkarriere tidlig og fokusere på å bli trener. Han har utdannet seg via det svenske trenersystemet og før han kom til Norge og Storhamar i 2016 har Petter jobbet med flere juniorlag i Brynäs IF og ikke minst TV-pucklaget Gästrikland. I Storhamar har Petter hatt forskjellige roller fra utviklingsleder ungdom til U18 Elite.

I tillegg til WANG Toppidrett jobber Petter nå som hovedtrener for U18-laget til Storhamar og som trener på WANG Ung.