wanghandball

HÅNDBALL TØNSBERG

Velkommen til WANG Håndball

Treningen og undervisningen i håndball har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere håndballkarriere. På WANG Toppidrett gis håndballspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med håndballballskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En håndballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Vestfold, og øktene på WANG Toppidrett håndball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for.

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Håndballforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett håndball gjennomføres i treningshallene tilknyttet nærområde til skolen. Håndballtreningene foregår både på gummi- og parkettgulv, og fysisk trening på Spenst ved Farmandstredet.

Treningssamling

Hvert skoleår drar håndballelevene på treningsleir. Sist år gikk turen til EM i Polen. Håndballelevene reiser sammen med trenerene på en ukes treningsleir. Denne uken blir lagt utenom sentrale aktiviteter for landslag, Bring og Lerøy. Utover det sportslige er dette en flott tur for og få samensveiset gruppen. Vi får også en anledning til å bli bedre kjent med hele utøveren.

Tidligere elever

Magnus Fredriksen (født 97)
Spiller for Falk elite. Yngre landslag.

Sindre Aho (født 97)
Spiller for ØIF Arendal. Yngre landslag.

Tormod Hauane (født 97)
Spiller for Falk elite. Yngre landslag.

LITT OM VÅRE TRENERE

Johnny Jensen, sportssjef
I trenerteamet  landslag 98. Tidligere landslagsspiller med 200 landskamper. Har spilt 10 år profesjonelt i Tyskland.

Zarko Pejovic, sportssjef
Trener for Flint håndball elite.

Robert Hedin, trener
Robert er tidligere svensk landslagsspiller, proffspiller i Sveits, Sverige, Spania, Tyskland og Norge. Han har 196 landskamper for Sverige. "Robban" var trener for det norske herrelandslaget fra 2008 til 2014. Han har også vært trener i tysk bundesliga. Hedin er nå trener for Nøtterøy håndball elite.

Geir Erlandsen, trener
Tidligere landslag- og eliteseriespiller, har også spilt profesjonelt i Spania. Erfaring fra eliteserien som trener og  trener for yngre landslag. Utdannet på NIH.

Marinko Kurtovic, keepertrener
Mangeårig elitetrener. Følger opp våre målvakter på WANG.

Jarleif Amdal, fysisk trener
Jarleif har 17 års erfaring som landslagsutøver i Olympisk vektløfting . Han er norsk mester fem ganger i tillegg til å ha deltatt på flere EM og VM. Jarleif er utdannet adjunkt med bachelor i Idrett, ernæring og helse og er fysisk ansvarlig på WANG Toppidrett Tønsberg.

BLI MED PÅ VÅRT HÅNDBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste håndballspillerne

VÅRE TRENERE

johnny-hoyde

Johnny Jensen

SPORTSSJEF

Tlf: 957 27 769
E-post: jj@wang.no

Wang Tønsberg 23092019

Zarko Pejovic

TRENER

Tlf: 486 53 829
E-post: zarko.pejovic@wang.no

Robert Hedin

Robert Hedin

TRENER

Tlf: 995 57 522
E-post: ge@wang.no

personal_erlandsen_geir

Geir Erlandsen

TRENER

Tlf: 995 57 522
E-post: ge@wang.no

jarleif-bredde

Jarleif Amdal

FYSISK TRENER

Tlf: 481 50 413
E-post: jarleif.amdal@wang.no

marinko

Marinko Kurtovic

TRENER

Tlf: 962 29 622
E-post: marinko.kurtovic@wang.no