Hopp til hovedinnhold

Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Håndball

Velkommen til WANG Håndball

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste. Våre trenere har unik kompetanse i hva som skal til for å prestere på det høyeste nivået og lang erfaring i å utvikle spillere fra junior til høyt senior nivå. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller. Har du ett mål om å nå lengst mulig på håndball banen? Vi på WANG Toppidrett legger til rette og hjelper deg mot dine drømmer og mål.

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Håndball

Portrett av Raymond Hamar: en middelaldrende mann med et nøytralt uttrykk, iført en grå hettegenser mot et grått bakteppe.

Raymond Hamar

Sportssjef Håndball

T:  993 59 732

E:  raymond.hamar@wang.no

En smilende mann med skjeggstubber iført en sportsjakke med Kenneth Gabrielsen-logo, mot mørk bakgrunn.

Kenneth Gabrielsen

Trener håndball

E:  hamar@wang.no

Portrett av en smilende Axel Stefansson med briller iført en svart sportsjakke med hvit logo.

Axel Stefansson

Trener Håndball

E:  axel.stefansson@wang.no

Et portrett av Emi Uchibayashi smilende med kort hår, iført en sportsjakke med glidelås med synlig logo på venstre side.

Emi Uchibayashi

Trener Håndball

E:  emi.uchibayashi@wang.no

En selvsikker kvinne med et vennlig smil, iført en grå glidelåstopp mot grå bakgrunn, er Linn-Marie Birkeland.

Linn-Marie Birkeland

Trener Håndball

E:  linnmarie.birkeland@wang.no

En smilende mann, Espen Fossli Olaussen, med kort skjegg og lyst hår, iført mørk Nike-sportsskjorte med et merke som inkluderer initialene "W" og

Espen Fossli Olaussen

Trener Håndball

E:  espen.olaussen@wang.no

En vennlig utseende mann med skallet hode og skjegg, iført en uformell glidelåsjakke og en skjorte med hvit krage, smiler mot et grått bakteppe. Dette er Eirik Haugdal.

Eirik Haugdal

Toppidrettssjef

T:  958 16 893

E:  eirik.haugdal@wang.no

Selvsikker mann med et vennlig smil, pent skjegg og frisyre, uformelt kledd i en grå hettegenser, mot en mørk bakgrunn. Dette er Marius Fauskrud.

Marius Fauskrud

Trener Håndball

E:  marius.fauskrud@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Susanne Liberg Amundsen, WANG Toppidrett Håndball

Susanne Liberg Amundsen

Håndball, Tidligere elev WANG Hamar Som elev ved WANG Hamar følte jeg hver dag var en unik mulighet til å utvikle meg og bli litt bedre enn det jeg var dagen før. Dette gjaldt både rent sportslig, men også på skolebenken. Grunnen til dette var engasjerte trenere med skyhøy kompetanse på sitt område, samt flinke lærere som var gode til å tilrettelegge. Både trenere og lærere var gode til å følge opp hver enkelt utøver og elev med utvikling i fokus. Med andre ord gjorde Wang det mulig for at jeg kunne prestere maksimalt på og utenfor banen, samt at jeg som avgangselev i 2021 var godt nok rustet til å både kunne studere og satse videre på veien mot å bli en toppidrettsutøver. Jeg er både stolt og føler meg ekstremt privilegert som fikk muligheten til å gå på det jeg mener er verdens beste videregående skole, WANG. Det er ingen tvil om at Wang lever opp til sitt motto: «Rå på skole - rå på idrett»!
En svømmer, André Klippenberg Grindheim, tar en hvil ved kanten av et innendørs svømmebasseng, med baner strukket ut bak seg, klar for neste runde.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere elev WANG Hamar «Wang Toppidrett ga meg muligheten til å gjennomføre videregående utdanning samtidig som jeg kunne satse fullt på idretten min. Tenk å få sitte på skolebenken sammen med andre utøvere som satser mot de samme drømmene som deg selv, både i din egen og andre idretter! Samarbeidet mellom engasjerte lærere og erfarne sportsjefer var også virkelig helt gull! Jeg opplevde en enorm vilje for å tilrettelegge slik at jeg skulle lykkes så bra som mulig på begge arenaer. Selv med mye fravær på grunn av idrett var det ingenting som stod i veien for et fullverdig vitnemål etter 3. klasse. Nå sitter jeg igjen med gode minner både fra skolegang og idrettskarriere. Fantastisk at det finnes slike løsninger!»

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte