Hopp til hovedinnhold

På treningene legges det mest vekt på basistrening, som styrke, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon. Vi ønsker å utvikle den totale forståelsen for hva som kreves for å bli en toppidrettsutøver.

WANG Toppidrett tilbyr en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter som gir de beste muligheter til å utvikle seg som kampidrettsutøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett startet i 2011 en kampidrettssatsning på tvers av våre fire toppidrettsgymnas i samarbeid med Norges Kampsportforbund, Norges Bokseforbund, Norges Kickboksingforbund og Norges Judoforbund. Fra 2013 er også Norges Bryteforbund med i denne samarbeid.

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En kampidrettsutøver skal bruke tiden sin på WANG Toppidrett til basistrening. Dette er etter forbundenes ønske. De vil at utøvere med ambisjoner skal velge WANG Toppidrett. Der skal de få opplæring i basistrening slik at når de kommer på et eventuelt landslag så besitter de basisegenskapene og treningsmengden som trengs for å komme videre. I hovedtrekk vil det si å ivareta eller begynne med nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Kampidrett vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de konkurrerer for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne for å ivareta oppfølging og utvikling på de respektive landslagene.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Stavanger

Hva mener kampsportforbundene?

Ler mer om hva de forskjellige kampsportforbundene mener om samarbeidet med WANG Toppidrett.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett kampidrett gjennomføres i fasilitetene til Stavanger judoklubb i Siddishallen, samt High5. Med disse fasilitetene har vi gode muligheter for å trene styrke, utholdenhet, bevegelighet og koordinasjon.

Treningssamling

Hvert skoleår drar kampidrettselevene på en ukes treningsleir til Playitas eller andre steder med optimal treningsmuligheter innen kampidrett. Der er det lagt opp til 2 treninger hver dag i spesialidretten samt andre områder. Det er også lagt opp til sosiale aktiviteter i løpet av uken. Treningsleiren skal trene utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Kampidrett

Svart og hvitt skjoldemblem med en stor bokstav "w" i midten flankert av to stjerner.

Bettina Alstadsæther

Trener

T:  90273721

E:  bettina.alstadsether@wang.no

Britt Eli Pedersen

Sportssejf

T:  99105484

E:  britt.pedersen@wang.no

Andreas Suoranta

Trener

T:  45424910

E:  andreas.suoranta@wang.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

En golfspiller i blå skjorte, identifisert som PGA Tour-stjernen Viktor Hovland, ser intenst på banen til skuddet sitt på en solskinnsdag.

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte