Hopp til hovedinnhold

Velkommen til WANG Fotball

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter, basis og fysikk som det viktigste.

Informasjon

Toppidrett Fotball Hamar

Fotball Gutter

WANG Toppidrett Hamar har egen gruppe for fotball gutter

Fotball Jenter

WANG Toppidrett Hamar har egen gruppe for fotball jenter

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Fotball

En selvsikker, Christopher Twiddy, med skjeggstubbe, iført en grå hettegenser, smiler forsiktig til kameraet mot en mørk bakgrunn.

Christopher Twiddy

Sportssjef Fotball Gutter

T:  970 73 958

E:  christopher.twiddy@wang.no

Leif Jostein Nordli, Sportssjef Fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Leif Nordli

Lærer/Sportssjef Fotball Jenter

T:  991 63 146

E:  leif.nordli@wang.no

WANG ga meg en unik mulighet til å kombinere skolegang med toppidrett. Utdanning har alltid vært viktig for meg, og noe jeg har ønsket å prioritere. Gjennom WANG fikk jeg muligheten til å videreutvikle meg som fotballspiller samtidig som jeg kunne forberede meg på høyere utdanning ved at jeg fikk ta full studiekompetanse. Skolen sørget for god tilrettelegging av hverdagen, slik at vi kunne trene, spille kamper og dra på samling uten å miste for mye av undervisningen og samtidig fullføre på normal tid (3år). For meg var dette helt essensielt og bidro til at jeg kunne utvikle meg som fotballspiller, men også som menneske. Jeg er veldig takknemlig for at jeg hadde flinke lærere og trenere som bidro til at mine tre år på WANG ble minneverdige. Jeg lærte mye underveis samtidig som jeg hadde det veldig artig!

Julie Blakstad

Landslagsspiller fotball og tidligere elev WANG Hamar

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte