Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Fotball Jenter

WANG Toppidrett Hamar har en egen gruppe for fotball jenter, og det er et resultat av at vi ønsker å ta del i den utviklingen kvinnefotballen i Norge er i. Vi er en skole som satser aktivt på jenter, som ønsker å kombinere skole og fotball med et helhetlig opplegg.

Hovedfokus for fotball jenter ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med både klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter, basis og fysikk som det viktigste.

WANG Toppidrett Hamar har et samarbeidsavtale med HamKam kvinner elite, som har et kvinnelag i 2. divisjon. Samarbeidet mellom WANG Hamar og HamKam kvinner elite gir de største talentene et helhetlig opplegg hvor trening, skolearbeid og spill i klubb blir godt ivaretatt, i tillegg har vi også et godt samarbeid med naboklubbene i breddefotballen for de som har sin trening og kamphverdag der.

Ved WANG Toppidrett Hamar får elevene tett oppfølging både på skolen og i idretten. Elevene får være i et godt treningsmiljø, hvor de blir trent av kvalifiserte trenere og får tilgang på gode treningsfasiliteter, noe som sammen gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

Julie Blakstad som er tidligere elev ved WANG Toppidrett Hamar og som nå spiller i Manchester City og på Landslaget, er et godt eksempel på at det er fullt mulig å kombinere topp skoleresultater og utvikle unike ferdigheter i fotball.

Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Fotball jenter

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Fotball Jenter

Leif Jostein Nordli, Sportssjef Fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Leif Nordli

Lærer/Sportssjef Fotball Jenter

T:  991 63 146

E:  leif.nordli@wang.no

Et portrett av Nathan med lyse skjeggstubber, smilende til kameraet, iført en grå hettegenser med glidelås.

Nathan Flight

Trener Fotball

E:  flight.nathan@wang.no

Håkon Fosserud, Idrettsansvarlig ung og fysisk trener fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Håkon Fosserud

Trener Fotball

E:  hakon.fosserud@wang.no

Inger Ane Hole, Lærer og trener fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Inger Ane Hole

Lærer/Trener Fotball

E:  inger.ane.hole@wang.no

Et portrett av Rolf Høgmo, en middelaldrende mann med et alvorlig uttrykk, med kortklippet hår, små skjeggstubber og iført en blå og hvit atletisk jakke mot en grå

Rolf Høgmo

TRENER FOTBALL

E:  rolf.hogmo@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Jeg ser tilbake på tre fine år på Wang toppidrett Hamar hvor jeg fikk muligheten til å kombinere idrett og skole på en fin måte. Skolen la godt til rette for at det var mulig å prestere bra på begge arenaene. I løpet av min tid på skolen fikk jeg god oppfølging av kompetente lærere og trenere, i tillegg til at det var et godt samarbeid mellom skole og klubb, slik at totalbelastningen ikke ble for stor. Dette har vært med og bidratt til at jeg er den fotballspilleren jeg er i dag.

Mathilde Hauge Harviken

Landslagsspiller fotball og tidligere elev WANG Hamar

Tidligere WANG-elev. I 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den franske hedersprisen Gullballen. Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League. Hun spiller nå for Olympique lyonnais i den franske eliteserien for kvinner.

Ada Hegerberg

Tidligere elev på WANG

En glad fotballspiller, Julie Blakstad, i svart og hvit trøye, feirer triumferende med knyttnevepumpe og et lyst smil.

Julie Blakstad

Landslagsspiller fotball og tidligere elev WANG Hamar WANG ga meg en unik mulighet til å kombinere skolegang med toppidrett. Utdanning har alltid vært viktig for meg, og noe jeg har ønsket å prioritere. Gjennom WANG fikk jeg muligheten til å videreutvikle meg som fotballspiller samtidig som jeg kunne forberede meg på høyere utdanning ved at jeg fikk ta full studiekompetanse. Skolen sørget for god tilrettelegging av hverdagen, slik at vi kunne trene, spille kamper og dra på samling uten å miste for mye av undervisningen og samtidig fullføre på normal tid (3år). For meg var dette helt essensielt og bidro til at jeg kunne utvikle meg som fotballspiller, men også som menneske. Jeg er veldig takknemlig for at jeg hadde flinke lærere og trenere som bidro til at mine tre år på WANG ble minneverdige. Jeg lærte mye underveis samtidig som jeg hadde det veldig artig!

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte