Velkommen til Fotball Jenter

WANG Toppidrett Hamar har en egen gruppe for fotball jenter, og det er et resultat av at vi ønsker å ta del i den utviklingen kvinnefotballen i Norge er i. Vi er en skole som satser aktivt på jenter, som ønsker å kombinere skole og fotball med et helhetlig opplegg.

Hovedfokus for fotball jenter ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med både klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter, basis og fysikk som det viktigste.

WANG Toppidrett Hamar har et samarbeidsavtale med HamKam kvinner elite, som har et kvinnelag i 2. divisjon. Samarbeidet mellom WANG Hamar og HamKam kvinner elite gir de største talentene et helhetlig opplegg hvor trening, skolearbeid og spill i klubb blir godt ivaretatt, i tillegg har vi også et godt samarbeid med naboklubbene i breddefotballen for de som har sin trening og kamphverdag der.

Ved WANG Toppidrett Hamar får elevene tett oppfølging både på skolen og i idretten. Elevene får være i et godt treningsmiljø, hvor de blir trent av kvalifiserte trenere og får tilgang på gode treningsfasiliteter, noe som sammen gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

Julie Blakstad som er tidligere elev ved WANG Toppidrett Hamar og som nå spiller i Manchester City og på Landslaget, er et godt eksempel på at det er fullt mulig å kombinere topp skoleresultater og utvikle unike ferdigheter i fotball.

Informasjon

WANG Toppidrett Hamar - Fotball jenter

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Fotball Jenter

Leif Jostein Nordli, Sportssjef Fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Leif Nordli

Lærer/Sportssjef Fotball Jenter

T:  991 63 146

E:  leif.nordli@wang.no

Nathan Flight

Trener Fotball

E:  flight.nathan@wang.no

Håkon Fosserud, Idrettsansvarlig ung og fysisk trener fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Håkon Fosserud

Trener Fotball

E:  hakon.fosserud@wang.no

Inger Ane Hole, Lærer og trener fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Inger Ane Hole

Lærer/Trener Fotball

E:  inger.ane.hole@wang.no

Rolf Høgmo

TRENER FOTBALL

E:  rolf.hogmo@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Tidligere WANG-elev. I 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den franske hedersprisen Gullballen. Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League. Hun spiller nå for Olympique lyonnais i den franske eliteserien for kvinner.

Ada Hegerberg

Tidligere elev på WANG

Julie Blakstad

Fotball, Tidligere elev WANG Hamar Elev ved WANG Toppidrett 2017-2020 og som nå spiller nå på Manchester city og på landslaget.

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte