Velkommen til WANG Fotball

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter, basis og fysikk som det viktigste. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trener og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

Wang Fotball Hamar henter inspirasjon og erfaringer fra FC Københavns ”School of Exellence” igjennom besøk i København, og har hatt Ståle Solbakken som gjestetrener flere ganger årlig. Wang toppidrett har et tett samarbeid med HamKam Toppfotball og alle trenere er på både Wang og HamKam øktene. Mye av pensum på Wang er utarbeidet fra skolerings planen til HamKam Toppfotball.

Informasjon

Toppidrett Fotball Hamar

Litt om våre trenere

Ved å trykke på les mer vil du finne mer informasjon om våre trenere.

Møt teamet

WANG Toppidrett Hamar - Fotball Gutter

Christopher Twiddy

Sportssjef Fotball Gutter

T:  970 73 958

E:  christopher.twiddy@wang.no

Håkon Thomassen Kristiansen

Trener Fotball

E:  hakon.kristiansen@wang.no

Rolf Høgmo

TRENER FOTBALL

E:  rolf.hogmo@wang.no

Tommy Trinh

Trener Fotball

E:  tommy.trinh@wang.no

Felix Martinez

Trener Fotball

E:  felix.martinez@wang.no

Fasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG

Elev ved WANG Toppidrett Hamar 2015-2017. Vant Gull i Lagtempo menn og bronse på 5000m under Vinter-OL 2022.

Hallgeir Engebråten

Landslagsløper skøyter og tidligere elev WANG Hamar

Julie Blakstad

Fotball, Tidligere elev WANG Hamar Elev ved WANG Toppidrett 2017-2020 og som nå spiller nå på Manchester city og på landslaget.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere elev WANG Hamar «Wang Toppidrett ga meg muligheten til å gjennomføre videregående utdanning samtidig som jeg kunne satse fullt på idretten min. Tenk å få sitte på skolebenken sammen med andre utøvere som satser mot de samme drømmene som deg selv, både i din egen og andre idretter! Samarbeidet mellom engasjerte lærere og erfarne sportsjefer var også virkelig helt gull! Jeg opplevde en enorm vilje for å tilrettelegge slik at jeg skulle lykkes så bra som mulig på begge arenaer. Selv med mye fravær på grunn av idrett var det ingenting som stod i veien for et fullverdig vitnemål etter 3. klasse. Nå sitter jeg igjen med gode minner både fra skolegang og idrettskarriere. Fantastisk at det finnes slike løsninger!»

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

hamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte