"WANG Toppidrett Hamar er stolte over å kunne tilby program for 7 ulike idretter. I tillegg har vi 15 lærere og 29 topptrenere, som alle besitter høy faglig kompetanse innen sine spesialområder.”

TORBJØRN ORSKAUG /
REGIONAL TOPPIDRETTSJEF

SØKNAD OG PRIS

WANG TOPPIDRETT HAMAR

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller skiskytter så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever og lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonaleog internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Hamar.

VÅRE IDRETTER

WANG Toppidrett Hamar har i dag et program for over 7 idretter for ungdom fra hele landet. Vi har trenere med spisskompetanse i din spesialidrett, samtidig som vi til sammen har et bredt sammensatt trenerteam med utfyllende kompetanse innen styrke, motorikk, kondisjon og skadeforebygging. Alle WANG Toppidretts skoler er godkjente som toppidrettsgymnas av Olympiatoppen/NIF etter gjeldende kvalitetskriterier. Som et resultat av samarbeidet med Olympiatoppen gjennom mange år, har WANG Toppidrett bygget sin idrettsfilosofi på den norske modellen for toppidrett. Den setter utøveren i sentrum og innebærer systematisk arbeid med hensyn til mål, læring, trening og prestasjoner.

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER

MØT VÅRE KOLLEGAER

Her finner du hele WANG Hamar-teamet
03Team
eskilervik

Eskil Ervik

REKTOR

E-post: eskil.ervik@wang.no
Tlf: 948 40 009

torbjornorskhaug

Torbjørn Orskaug

REGIONAL TOPPIDRETTSSJEF

E-post: torbjorn.orskaug@wang.no
Tlf: 900 80 143

PERSONAL_Drag_Marianne

Marianne Drag

AVDELINGSLEDER TOPPIDRETT/LÆRER

E-post: marianne.drag@wang.no
Tlf: 918 40 008

monicaglimsdal

Monica Glimsdal

RÅDGIVER

E-post: monica.glimsdal@wang.no
Tlf: 480 07 397

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT HAMAR

WANG Toppidrett Hamar
Kornsilovegen 54
2316 Hamar
E-post hamar@wang.no
Tlf: 948 40 009

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT HAMAR

WANG Toppidrett Hamar
Kornsilovegen 54
2316 Hamar
E-post hamar@wang.no
Tlf: 948 40 009