"WANG Toppidrett Tønsberg er stolte over å tilby program for hele 8 ulike idretter. I tillegg har vi 20 lærere og 33 topptrenere, som alle besitter høy faglig kompetanse innen sine spesialområder.”

GEIR ERLANDSEN / TOPPIDRETTSJEF

SE VÅR SKOLEFILM
SE ÅPEN DAG

WANG TOPPIDRETT TØNSBERG

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller langrennsløper så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever og lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonaleog internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Tønsberg.

SØKNAD OG PRIS
WANGToppidrett1
Midtlinjebilder2
Midtlinjebilder4
Midtlinjebilder3

VÅRE IDRETTER

WANG Toppidrett Tønsberg har i dag et program for over 8 idretter for ungdom fra hele landet. Vi har trenere med spisskompetanse i din spesialidrett, samtidig som vi til sammen har et bredt sammensatt trenerteam med utfyllende kompetanse innen styrke, motorikk, kondisjon og skadeforebygging. Alle WANG Toppidretts skoler er godkjente som toppidrettsgymnas av Olympiatoppen/NIF etter gjeldende kvalitetskriterier. Som et resultat av samarbeidet med Olympiatoppen gjennom mange år, har WANG Toppidrett bygget sin idrettsfilosofi på den norske modellen for toppidrett. Den setter utøveren i sentrum og innebærer systematisk arbeid med hensyn til mål, læring, trening og prestasjoner.

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

MØT VÅRE KOLLEGAER

Her finner du hele WANG Tønsberg teamet
03Team
personal_aukland_fredrik

Fredrik Aukland

DAGLIG LEDER / REKTOR

E-post: fredrik.aukland@wang.no
Tlf: 917 46 969

GeirErlandsen

Geir Erlandsen

TOPPIDRETTSSJEF

E-post: geir.erlandsen@wang.no
Tlf: 99 55 75 22

personal_noren-bakke_aase

Aase Bakke Norén

ASSISTERENDE REKTOR

E-post: aase.noren@wang.no
Tlf: 93 21 71 73

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT TØNSBERG

WANG Toppidrett Tønsberg
Grenaderveien 11
3122 Tønsberg
Postboks 84 Lofts-Eik
3109 Tønsberg
E-post tonsberg@wang.no
Tlf: 977 15 444

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT TØNSBERG

WANG Toppidrett Tønsberg
Grenaderveien 11, 3122 Tønsberg
Pb 84, 3109 Tønsberg
E-post tonsberg@wang.no
Tlf: 977 15 444