"WANG Romerike; Toppidrett og Ung vil med sin unike beliggenhet ved siden av snøhallen, bli en av de mest  spennende arenaer for utvikling av unge utøvere i Norge"

KRISTIAN HAMMER / TOPPIDRETTSSJEF

For mer informasjon - følg WANG Toppidrett Romerike på Facebook:

WANG TOPPIDRETT ROMERIKE

Rå på idrett, rå på skole!

På WANG Toppidrett Romerike blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er alpinist eller fotballspiller så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG Toppidrett Romerike er en relativt liten skole sammenliknet med andre videregående skoler. Erfaringen fra eksisterende WANG-skoler er at dette er en av grunnene til det gode og inkluderende miljøet som eksisterer hos oss. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer, og den personlige oppfølgingen av hver elev er viktig. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett, og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

BROSJYRE FOR SKOLEÅRET 2021-22
WANGSno_BY
WANGToppidrett1
WANGSno_hallen
Midtlinjebilder3

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

VÅRE IDRETTER

WANG Toppidrett Romerike tilbyr et program med 11 idrettsgrupper for ungdom fra hele landet. Vi har trenere med spisskompetanse i din spesialidrett, samtidig som vi til sammen har et bredt sammensatt trenerteam med utfyllende kompetanse innen styrke, motorikk, kondisjon og skadeforebygging. Alle skolene til WANG Toppidrett er godkjente som toppidrettsgymnas av Olympiatoppen/NIF etter gjeldende kvalitetskriterier. Som et resultat av samarbeidet med Olympiatoppen gjennom mange år, har WANG Toppidrett bygget sin idrettsfilosofi på den norske modellen for toppidrett. Den setter utøveren i sentrum og innebærer systematisk arbeid med hensyn til mål, læring, trening og prestasjoner.

MØT VÅRE KOLLEGAER

Gina

Gina Kveen

REKTOR / DAGLIG LEDER

E-post: gina.kveen@wang.no
Tlf: 415 68 464

KristianHammer

Kristian Hammer

TOPPIDRETTSSJEF

E-post: kristian.hammer@wang.no
Tlf: 480 23 339

ROMERIKE Lund_Marit Dovland

Marit Lund

ASSISTERENDE REKTOR

E-post: marit.lund@wang.no
Tlf: 980 82 310

Lene rettighet SMIL til web

Lene Idsø

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

E-post: lene.idso@wang.no
Tlf: 920 98 892

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT ROMERIKE

WANG Toppidrett Romerike
Luhrtoppen 5
1470 Lørenskog
E-post romerike@wang.no
Tlf: 67 20 66 68

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT ROMERIKE

WANG Toppidrett Romerike
Luhrtoppen 5
1470 Lørenskog
E-post romerike@wang.no
Tlf: 67 20 66 68