WANG TOPPIDRETT STAVANGER

"Vi tilbyr program for hele 9 ulike idretter og har over 30 topptrenere.”

TOR EINAR REFSNES / TOPPIDRETTSSJEF

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus

På WANG Toppidrett Stavanger blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller skiskytter så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever og lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonaleog internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Stavanger.

WANGToppidrett1
Midtlinjebilder2
Midtlinjebilder4
Midtlinjebilder3

VÅRE IDRETTER

WANG Toppidrett Stavanger har i dag et program for over 9 idretter for ungdom fra hele landet. Vi har trenere med spisskompetanse i din spesialidrett, samtidig som vi til sammen har et bredt sammensatt trenerteam med utfyllende kompetanse innen styrke, motorikk, kondisjon og skadeforebygging. Alle WANG Toppidretts skoler er godkjente som toppidrettsgymnas av Olympiatoppen/NIF etter gjeldende kvalitetskriterier. Som et resultat av samarbeidet med Olympiatoppen gjennom mange år, har WANG Toppidrett bygget sin idrettsfilosofi på den norske modellen for toppidrett. Den setter utøveren i sentrum og innebærer systematisk arbeid med hensyn til mål, læring, trening og prestasjoner.

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

MØT VÅRE KOLLEGAER

Her finner du hele WANG Toppidrett Stavanger
steffen

Steffen Uldal

DAGLIG LEDER/REKTOR

E-post: su@wang.no
Tlf: 907 54 076

toreinar

Tor Einar Refsnes

TOPPIDRETTSSJEF

E-post: ter@wang.no
Tlf: 416 01 097

heidi-magelssen

Heidi Uldal

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

E-post: heidi@wang.no
Tlf: 901 36 684

espen-saervoll

Espen Særvoll

SOSIALRÅDGIVER

E-post: espen.saervoll@wang.no
Tlf: 412 56 163

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT STAVANGER

WANG Toppidrett Stavanger
Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger
E-post stavanger@wang.no
Tlf: 51 84 07 00

 

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT STAVANGER

WANG Toppidrett Stavanger
Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger
E-post stavanger@wang.no
Tlf: 51 84 07 00