Husk søknadsfrist 1. mars for nye elever og 1. februar for interne elever. Søknadsskjema for skoleåret 2021/2022 finner du her. 

Lyst til å 'bla' i vår brosjyre? Her finner du en digital versjon!

"WANG Toppidrett Oslo tilbyr et program for hele 26 ulike idretter og har over 60 av Norges mest kompetente trenere.”

KRISTIAN GILBERT / TOPPIDRETTSJEF

WANG TOPPIDRETT OSLO

Veien mot toppen!

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller skiskytter så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever og lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonaleog internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Oslo.

WANGToppidrett1
Midtlinjebilder2
Midtlinjebilder4
Midtlinjebilder3

VÅRE IDRETTER

WANG Toppidrett Oslo har i dag et program for over 14 idretter for ungdom fra hele landet. Vi har trenere med spisskompetanse i din spesialidrett, samtidig som vi til sammen har et bredt sammensatt trenerteam med utfyllende kompetanse innen styrke, motorikk, kondisjon og skadeforebygging. Alle WANG Toppidretts skoler er godkjente som toppidrettsgymnas av Olympiatoppen/NIF etter gjeldende kvalitetskriterier. Som et resultat av samarbeidet med Olympiatoppen gjennom mange år, har WANG Toppidrett bygget sin idrettsfilosofi på den norske modellen for toppidrett. Den setter utøveren i sentrum og innebærer systematisk arbeid med hensyn til mål, læring, trening og prestasjoner.

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

MØT VÅRE KOLLEGAER

Her finner du hele WANG Toppidrett Oslo teamet
WANGteamet
Vilhelm

Vilhelm Lae

REKTOR

E-post: vl@wang.no
Tlf: 22 12 97 08

KristianGilbert

Kristian Gilbert

TOPPIDRETTSSJEF

E-post: kg@wang.no
Tlf: 976 50 244

tommy-lund

Tommy Lund

ASSISTERENDE REKTOR
E-post: tl@wang.no
Tlf: 22 12 97 15

Reyhan Caliskan

SEKRETÆR TOPPIDRETT

E-post: reyhan@wang.no
Tlf: 22 12 97 03

TIME-/UKEPLAN

PRAKTISK INFORMASJON

SKOLETILBUDET

SØK HER!

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT OSLO

WANG Toppidrett Oslo
Hansteens gate 8
0253 Oslo
E-post oslotoppidrett@wang.no
Tlf: 22 12 97 00

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT OSLO

WANG Toppidrett Oslo
Hansteens gate 8
0253 Oslo
Tlf: 22 12 97 00